Προχωρούν οι διαδικασίες μετεγκατάστασης προσφύγων και μεταναστών από το γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο προς τον χώρο της πρώην ολυμπιακής εγκατάστασης του χόκεϊ στο Ελληνικό.
Από το πρωί της Τετάρτης έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στον χώρο ώστε να μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια και επάρκεια για τους ανθρώπους που θα φιλοξενήσει.
Οι εργασίες συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν στη διάρκεια της Πέμπτης, ώστε η ολυμπιακή εγκατάσταση του χόκεϊ να είναι καθόλα έτοιμη.
Κατά το πρόσφατο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί και πάλι πρόσφυγες και μετανάστες. Από τις αρμόδιες αρχές μάλιστα δόθηκε και μια μια σειρά φωτογραφιών από τη συγκεκριμένη περίοδο φιλοξενίας, ώστε να υπάρχει μια ενδεικτική εικόνα τού πώς θα είναι ο χώρος φιλοξενίας μετά το τέλος των εν εξελίξει εργασιών.
Η επιλογή της εγκατάστασης στο Ελληνικό για προσωρινή φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών είναι αποτέλεσμα της συμφωνίας του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα με τους δημάρχους της περιοχής, Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτο, Γλυφάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου και Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη.