Βούλτεψη: Μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου η συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο

Έως τις 8 Δεκεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με την τρόικα για έξοδο από το μνημόνιο, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη. «Η διαπραγμάτευση με την τρόικα είναι η τελευταία, και γι’ αυτό είναι η πιο δύσκολη» είπε, σημειώνοντας ότι δεν θα υπάρξουν νέα δημοσιονομικά μέτρα.

Έως τις 8 Δεκεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με την τρόικα για έξοδο από το μνημόνιο, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

«Η διαπραγμάτευση με την τρόικα είναι η τελευταία, και γι’ αυτό είναι η πιο δύσκολη» είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι δεν θα υπάρξουν νέα δημοσιονομικά μέτρα.

«Υπάρχει στην έξοδο εθνικό σχέδιο, κατ’ ουδένα τρόπο δεν θα επιτρέπει επιπλέον χρέη και ελλείμματα. Δεν πάμε σε νέα δημοσιονομικά μέτρα. Για το τι θα περιλαμβάνει το εθνικό σχέδιο μια γεύση παίρνουμε ήδη αυτή τη στιγμή, με τη ρύθμιση οφειλών με 100 δόσεις, με τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση ιδιωτικού χρέους στον κόσμο, με επαφές για συμμαχίες και επενδύσεις» τόνισε.

Στρέφοντας τα βέλη της κατά του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει το ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια στιγμή που θέλει να δείχνει συστημικό πρόσωπο, μάζευε υπογραφές ο κ. Παπαδημούλης για να κάνει πρόταση μομφής στον Γιούνκερ που έχει φερθεί φιλικά στην Ελλάδα. Μετά ο ΣΥΡΙΖΑ θα θέλει να τού μιλήσει για να δεχθεί το σχέδιό του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk