Κατά το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ΕΝ ISO 9001:2008, πιστοποιήθηκε και πάλι η Τράπεζα Πειραιώς για το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει προς του αγρότες που λαμβάνουν ενισχύσεις.
Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν:
·στην ταμειακή διαχείριση και στις μηχανογραφημένες πληρωμές Κοινοτικών Γεωργικών Ενισχύσεων προς παραγωγούς – τελικούς αποδέκτες, οι οποίες σχετίζονται με τις οικονομικές ενισχύσεις του Τμήματος Εγγυήσεων του FEOGA, που καταβάλλονται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων μέσω του αρμόδιου Οργανισμού Πληρωμών.
·στη διαδικασία της ένταξης των ενδιαφερομένων στο Πρόγραμμα Πρόωρης Συνταξιοδότησης Αγροτών, την Ταμειακή διαχείριση και τις μηχανογραφημένες πληρωμές των δικαιούχων του προγράμματος καθώς και τους προβλεπόμενους Διοικητικούς και Δειγματοληπτικούς Ελέγχους.
Η πιστοποίηση ανανεώθηκε κατόπιν διενέργειας ελέγχου από τον ανεξάρτητο φορέα TUV Hellas (μέλους του TUV Nord Group).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με την ανανέωση της πιστοποίησης, η τράπεζα αποδεικνύει ότι διαθέτει τις ικανότητες να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τόσο στους φορείς πληρωμών όσο και στους δικαιούχους αυτών.