Σαμαράς: Θα γίνει αυτό που πρέπει για το μισθολόγιο των ένστολων

«Η Ελλάδα της υπερηφάνειας, η Ελλάδα της ισχύος, η Ελλάδα του κύρους είναι εδώ» δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς από τον Εβρο, όπου παρακολούθησε την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2014».

«Η πολιτεία θα κάνει εκείνο που πρέπει» για το θέμα του μισθολογίου στις Ένοπλες Δυνάμεις, δήλωσε ο πρωθυπουργός από τον Έβρο, όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2014».

«Η Ελλάδα της υπερηφάνειας, η Ελλάδα της ισχύος, η Ελλάδα του κύρους είναι εδώ» δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς από τον Εβρο, όπου παρακολούθησε την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2014». Τόνισε ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της Πατρίδας μας».

Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι «η πολιτεία θα κάνει εκείνο που πρέπει προκειμένου να ανταποκριθεί με κάθε μέσο στις συνθήκες, στις ανάγκες, ακόμα και με το θέμα του μισθολογίου, για να διασφαλίσει και το μέλλον σε αυτά τα λαμπρά παιδιά. Αυτή είναι η ψυχή του έλληνα στρατιώτη, που την είδαμε να υπάρχει πίσω από κάθε αεροπλάνο, από κάθε ελικόπτερο, από κάθε άρμα».

Ο Αντώνης Σαμαράς συνεχάρη τον υπουργό Άμυνας και τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, τονίζοντας: «Η Ελλάδα της υπερηφάνειας , η Ελλάδα της ισχύος, η Ελλάδα του κύρους είναι εδώ. Στη Θράκη μας, σε όλη την Πατρίδα μας. Η Θράκη είναι μια από τις πιο ασφαλείς γωνιές της Ελλάδας μας. Θέλω πραγματικά να συγχαρώ τις Ένοπλες Δυνάμεις για αυτή την εξαίρετη, από κάθε πλευρά, άσκηση. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της Πατρίδας μας και επαναλαμβάνω ότι είμαστε εδώ, είδαμε με υπερηφάνεια τη δύναμη, την αξιοπρέπεια και το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική