Η Lady Gaga πρόκειται να τραγουδήσει στην πρώτη διαστημική πτήση της Virgin Galactic το 2015 και ήδη κάνει σχέδια για ένα ντουέτο με τον Ντέιβιντ Μπόυι! Πηγές αναφέρουν ότι η Gaga θέλει διακαώς να συνεργαστεί με τον Βρετανό σταρ, αλλά αυτό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο (και ακριβό) για τους διοργανωτές.

Ο λόγος είναι ότι ο Μπόουι έχει αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το 2004, κατά την διάρκει συναυλίας στην Γερμανία. Η τελευταία εμφάνιση του Ziggy Stardust επί σκηνής ήταν το 2006 με την Alicia Keys, στα πλαίσια φιλανθρωπικής διοργάνωσης.

Αν και ο Βρετανός σταρ είχε αρνηθεί την προσφορά που του έγινε για να τραγουδήσει στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η Gaga ελπίζει ότι το δέλεαρ μιας συναυλίας στο διάστημα να τον κάνει να αναθεωρήσει την γνώμη του. Η αμερικανίδα τραγουδίστρια δήλωσε παράλληλα κατενθουσιασμένη με την διαστημική συναυλία και ήδη κάνει σχέδια για την παράσταση της.

Το εισιτήριο για την πρώτη πτήση της Virgin Galactic, η οποία θα μεταφέρει ταξιδιώτες στα όρια του Διαστήματος, κοστίζει 153,000 λίρες και μέχρις στιγμής περίπου 700 άτομα έχουν κάνει κράτηση.