• Αναζήτηση
 • Ελληνικά ομόλογα: Σε νέο ιστορικό χαμηλό οι αποδόσεις

  Σε νέα ιστορικά επίπεδα υποχωρούν σήμερα Δευτέρα οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων. Στις 2 το μεσημέρι το 10ετές ομόλογο διαπραγματευόταν με απόδοση 5,57%, ενώ το 5ετές ομόλογο υποχωρούσε στο 3,87%. ;Η διαφορά απόδοσης του 10ετούς ελληνικού ομολόγου σε σχέση με το γερμανικό ομόλογο αναφοράς ήταν στις 467 μονάδες βάσης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε νέα ιστορικά επίπεδα υποχωρούν σήμερα Δευτέρα οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων.
   

  Οι τιμές των 10ετών ομολόγων συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία με αποτέλεσμα οι αποδόσεις τους να υποχωρήσουν σε νέα κατώτατα επίπεδα, καθώς διατηρείται μέχρι και σήμερα το θετικό κλίμα που επικράτησε στην ελληνική αγορά ομολόγων μετά τις αποφάσεις που ανακοίνωσε την προηγούμενη Πέμπτη ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.

  Στις 2 το μεσημέρι το 10ετές ομόλογο διαπραγματευόταν με απόδοση 5,57%, ενώ το 5ετές ομόλογο υποχωρούσε στο 3,87%.  Η διαφορά απόδοσης του 10ετούς ελληνικού ομολόγου σε σχέση με το γερμανικό ομόλογο αναφοράς ήταν στις 467 μονάδες βάσης.

  Οι αποδόσεις των 10ετών ομολόγων κινούνται ανεπαίσθητα ανοδικά σε σχέση με την προηγούμενη Παρασκευή σε όλη τη Δυτική Ευρώπη.

   

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η επίθεση των ελικοπτέρων… Ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλογαιοκτήμων Ντίντης Ευπαλίδης έριξε μερικές σταγόνες λεμονιού πάνω στο αβοκάντο του. Ακούμπησε τα μαχαιροπίρουνα στην επιφάνεια του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk