Δεν είναι εύκολο να καθαρίσεις με τη Χρυσή Αυγή. Για να είμαστε ειλικρινείς, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Μα δεν είναι αδύνατον.

Αν περάσεις το μήνυμα στην Αστυνομία ότι «πια δεν παίζουμε» – έχεις τον τρόπο…

Αν οι εισαγγελείς και δικαστές αισθανθούν ότι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα και κανέναν…

Αν οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών έχουν το «ελεύθερο» και την προστασία να ψάξουν βαθιά…

Αν –κυρίως – η κυβέρνηση στο σύνολό της, χωρίς παραφωνίες και παλινωδίες, είναι «στοιχισμένη» πίσω από μια τέτοια βούληση, τότε…

Τότε είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί και στους πιο αφελείς (;) και ανυποψίαστους Έλληνες το αληθινό πρόσωπο της Οργάνωσης. Να καταδειχθούν (ή να αποσυρθούν) οι χορηγοί της. Να αποδειχθούν οι πραγματικοί σκοποί της.

Και τότε, με το Κράτος απέναντι και τους πολίτες «ψυλλιασμένους», θα έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να τελειώνουμε με ό,τι πιο επικίνδυνο για τον πολιτισμό και την ασφάλειά μας, για την ίδια τη χώρα.

{{{ moto }}}

Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ότι το Μνημόνιο και όσοι το εφαρμόζουν είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί. Λέει ψέματα.

Πίσω από την –όντως εξευτελιστική για οποιαδήποτε χώρα- αφαίρεση μέρους της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας, πίσω από τη φτώχεια και την εξαθλίωση μεγάλου μέρους της κοινωνίας, μπορεί εύκολα να κρύψει τις δικές της επιδιώξεις. Εκείνες που, αν (κούφια η ώρα) πραγματωθούν, θα σημαίνουν την πλήρη κατάλυση κάθε ατομικής ή συλλογικής, άρα και εθνικής, ελευθερίας.

Αυτός, για όποιον δεν το αντιλαμβάνεται, είναι κίνδυνος πολύ μεγαλύτερος για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Τα ινδάλματά τους, τα πρότυπά τους, τα λόγια και, κυρίως, τα έργα τους το αποδεικνύουν. Όσοι δεν το βλέπουν γίνονται συνένοχοι – εκούσιοι ή μη. Όσοι δεν αντιδρούν, επίσης.

Δεν είναι ώρα για να συζητήσουμε τι έφταιξε και μεγάλωσε το «τέρας». Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε, όσο ο καθένας δεν αναγνωρίζει στον εαυτό του μέρος της ευθύνης και όσο κάποιοι, ένθεν κακείθεν, εξακολουθούν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Τώρα είναι ώρα για δράση. Για νόμιμη, συνεχή και χωρίς δεύτερες σκέψεις δράση.

Ο πρωθυπουργός, με τα όσα στραβά μπορεί να του καταλογίσει κάποιος, έχει αποδείξει ότι διαθέτει κότσια – που φορές, μάλιστα, έχουν αποδειχθεί αυτοκαταστροφικά. Έχει στα χέρια του (και αυτήν) την «καυτή πατάτα». Αλλά έχει και τη δύναμη του κράτους, την πολιτική κάλυψη και την πολιτειακή υποχρέωση, να την κάνει «πουρέ».

Δεν χρειάζεται κανέναν άλλον ο κ. Σαμαράς σε αυτή την προσπάθεια, καθώς μάλιστα και το έτερο κόμμα της κυβέρνησης ομονοεί. Κυρίως όμως διότι θα έχει μαζί του τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Ακόμη και εκείνων που δεν θα τον ψηφίσουν, για λόγους ιδεολογικούς ή μη. Ας ξεκινήσει λοιπόν και ας αφήσει τους άλλους, από δεξιά και αριστερά του, να σκούζουν. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ!

Καταλληλότερη στιγμή, δυστυχώς, δεν θα υπάρξει. Μετά, θα είναι αργά.