…Κι εκεί που είπαμε να τη λυπηθούμε για το διπλό χτύπημα – επαγγελματικό και προσωπικό – η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έδειξε να… γυρίζει το παιχνίδι με μια συμφωνία η οποία, όπως λέγεται, θα την κάνει πλουσιότερη κατά 100 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα στη ζωή της 31χρονης σταρ δεν ήταν και τόσο ρόδινα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το αμερικάνικο ριάλιτι X-Factor (η τηλεθέαση στη σεζόν όπου συμμετείχε ως κριτής ήταν από τις χαμηλότερες των τελευταίων σεζόν) αλλά και τον χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της, Τζέισον Τράγουικ που ανακοινώθηκε προσφάτως.

Η Μπρίτνεϊ, όμως, αντεπιτίθεται. Και σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ δεν φαίνεται διατεθειμένη να βυθιστεί στην κατάθλιψη με τα… χτυπήματα που της επιφυλάσσει η μοίρα.

Η Σπίαρς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να συνεργαστεί με ένα από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Caeser του Λας Βέγκας (όπως συνέβη με τη Σελίν Ντιόν).

Ωστόσο, δεν έχουν καταλήξει ακόμα στο αν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα παρουσιάζει κάποιο μουσικό σόου σε ένα μεγάλο θέατρο μερικές μέρες την εβδομάδα, ή αν θα κάνει εμφανίσεις σε εκδηλώσεις και ιδιωτικά πάρτι που θα πραγματοποιούνται σε ξενοδοχεία του ομίλου.

Μάλιστα, ανώνυμες πηγές κάνουν λόγο για ακόμη μεγαλύτερο deal της Μπρίτνεϊ, που φέρεται να ξεπερνά εκείνο της Σελίν Ντιόν η οποία κερδίζει 100 εκ. δολάρια το χρόνο.

Έπειτα απ’ όλα αυτά, πώς να μην επιστρέψει με ξεχωριστή άνεση το μονόπετρο που της έκανε δώρο ο πρώην αρραβωνιαστικός της, το δαχτυλίδι με το 3,5 καρατίων διαμάντι αξίας 90.000 δολαρίων…