Τα χνάρια της μητέρας της Αννα Νικόλ Σμιθ φαίνεται πως ακολουθεί η μόλις έξι ετών Ντανιελίν.

Η κόρη του διάσημου μοντέλου και ηθοποιού -που έφυγε από την ζωή το 2007, λίγο μετά την γέννηση της μικρής- είναι το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας ρούχων Guess Kids για την άνοιξη-καλοκαιρί 2013.

«Η Ντανιελιν έχει το ίδιο παιχνιδιάρικο πνεύμα με την μητέρα της» ανέφερε ο Πολ Μαρτσιάνο της Guess. «Είναι δεύτερης γενιάς κορίτσι της Guess, γεγονός που κάνει αυτή την καμπάνια πολύ ιδιαίτερη για εμάς».

Ο Πολ Μαρτσιάνο είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια της φωτογράφισης της μικρής Ντανιελιν που έγινε στο Μαλιμπού στην Καλιφόρνια με φωτογράφο τον Έλιστον Λουτζ.

Να θυμίσουμε ότι η Αννα Νικόλ Σμιθ έγινε διεθνώς γνωστή ως κορίτσι της Guess, μέσα από τις σέξι ασπρόμαυρες -και όχι μόνο- διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας την δεκαετία του 90. Ήταν αυτές που σύστησαν στο ευρύ κοινό την χυμώδη σεξοβόμβα Αν Νικόλ Σμιθ, γνωστή επίσης και ως playmate του περιοδικού Playboy αλλά και ως σύζυγος του εκατομμυριούχου Τζέι Χάουαρντ Μαρσαλ Σμιθ τον οποίο παντρεύτηκε σε ηλικία 26 ετών και ενώ αυτός ήταν 89.