Φανερά συγκινημένος εμφανίστηκε κατά την τελευταία επίσκεψή του στην Παιανία ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο 66χρονος τεχνικός στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του προς τους παίκτες βούρκωσε, λέγοντάς τους «να αγαπήσετε τον Παναθηναϊκό όπως εγώ».

Ο κ. Φερέιρα του οποίου η συνεργασία με το Τριφύλλι λύθηκε κοινή συναινέσει την Τετάρτη (14/11) έπειτα από δύο δύσκολα χρόνια με πολλά προβλήματα είπε στους παίκτες: «Οπως ξέρετε φεύγω από τον Παναθηναϊκό. Η απόφαση μου έχει να κάνει με το γεγονός πως έβλεπα ότι δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο την ομάδα. Ηθελα να είμαι η λύση και όχι το ίδιο το πρόβλημα. Παλέψαμε μαζί, σας ευχαριστώ για την συνεργασία και τις στιγμές που ζήσαμε αυτά τα δύο χρόνια. Θετικές και αρνητικές. Οσο ήμουν εγώ στον πάγκο υπήρχε κάποιος που αναλάμβανε τις ευθύνες και σας στήριζε στα δύσκολα. Ελπίζω το ίδιο να συνεχίσει και μετά από εμένα».

Και συμπλήρωσε λίγο προτού τους αποχαιρετήσει με δάκρυα στα μάτια: «Φεύγω και έχω την συνείδηση μου ήσυχη. Και αυτό γιατί έδωσα και έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω αυτό τον τεράστιο σύλλογο στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Καλή επιτυχία σε όλους σας από εδώ και πέρα, εύχομαι ό,τι καλύτερο και φυσικά να έρθουν καλύτερες μέρες σε όλα τα επίπεδα. Να αγαπήσετε τον Παναθηναϊκό όπως εγώ».

Λίγο αργότερα, οι Πράσινοι προπονήθηκαν για δεύτερη φορά με τον νέο τεχνικό της ομάδας κ. Χουάν Ραμόν Ρότσα εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ο αργεντινός κόουτς φαίνεται ότι καταλήγει σε σύστημα 4-3-3, με τον Ιβοριανό Σισοκό, ο οποίος αποθεραπεύτηκε, να δοκιμάζεται στον κεντρικό άξονα. Το αρνητικό πάντως για το Τριφύλλι είναι πως αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.