Ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, ο οποίος πρωταγωνιστεί ταυτόχρονα σε πολλά σπορ. Αυτό επιβεβαιώνεται από τους τίτλους που έχει κατακτήσει σε όλα τα σπορ και θα επισφραγιστεί περίτρανα μέσα σε λίγες ημέρες.

Πώς θα γίνει αυτό; Από τι 18 Μαρτίου μέχρι και τις 7 Ιουνίου, δηλαδή μέσα σε είκοσι ημέρες οι ερυθρόλευκοι διεκδικούν όχι έναν, ούτε δύο, αλλά τέσσερις ευρωπαϊκούς τίτλους σε τέσσερα διαφορετικά σπορ.

Η αρχική χρονικά θα γίνει με το χάντμπολ ανδρών το οποίο στις 18 και τις 25 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει σε διπλού τελικούς για το EHF Cup την Βαλούρ από την Ισλανδία. Το τριήμερο 24-26 του ίδιο μήνα ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Final 4 της EuroLeague και στις 29/05 θα παίξει στον τελικό του Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα.

Οι διεκδικήσεις ευρωπαϊκών τίτλων θα κλείσουν στις αρχές Ιουνίου. Το διάστημα 05-07/06 ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Final 4 του Champions League του πόλο ανδρών το οποίο θα διεξαχθεί στη Βαλέτα της Μάλτας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη τη φετινή χρονιά έχει μία συμμετοχή σε τελικό. Τον Απρίλιο η ομάδα πόλο γυναικών έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League όπου ηττήθηκε 16-10 από την Σαμπαντέλ. Επιπρόσθετα η ομάδα Νέων στο ποδόσφαιρο κατέκτησε το Youth League.

Με αυτόν τον τρόπο ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει τη χρονιά έχοντας δεδομένα τρεις συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς τελικούς (ποδόσφαιρο, χάντμπολ και πόλο γυναικών) και μπορεί να γίνουν πέντε αν φτάσουν στον τελικό η ομάδα μπάσκετ ανδρών και του πόλο ανδρών.

Ποδόσφαιρο – Conference League

  • Τελικός 29/05: Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Μπάσκετ – EuroLeague (Final 4)

  • Ημιτελικός 24/05: Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός
  • Τελικός 26/05

Χάντμπολ ανδρών – EHF Cup

  • Πρώτος τελικός 18/05: Βαλούρ – Ολυμπιακός
  • Δεύτερος τελικός 25/05: Ολυμπιακός – Βαλούρ

Πόλο ανδρών – Champions League (Final 4)

  • Ημιτελικός 05/06
  • Τελικός 07/06