Αμερική! Ύψωσε το ανάστημά Σου. Είναι προσβολή να υποτιμάν κάποιοι τη νοημοσύνη του λαού Σου. Το δημοκρατικό κόμμα της Αμερικής που έβγαλε πρόεδρο τον Obama, συγκρινόμενο με κόμματα ευρωπαϊκά, π.χ. το σοσιαλιστικό κόμμα της Γερμανίας (SPD).

Το αμερικάνικο κόμμα είναι συντηρητικότερο. Μολαταύτα όλα τα κόμματα της Γερμανίας, μη εξαιρούμενη και η αριστερά, χαιρέτισαν την επανεκλογή του Obama στην προεδρία με φανερό ενθουσιασμό. Τι ήταν και παραμένει να είναι εκείνο το γεγονός που η εκλογή του Obama είχε την πολιτική δυναμική να επιβάλει την ενιαία αναγνώρισή του σχεδόν σ΄ ολόκληρο τον πλανήτη. Όταν το σήμερα γίνει θέμα της γραφίδας των ιστορικών, δεν αποκλείεται να ονομαστεί «μετάομπαμική εποχή». Εκείνοι, οι μερικοί ανώνυμοι αλλά όχι άγνωστοι μαμωνάδες, είχαν καταφέρει να χειραφετήσουν την Εξωτερική Πολιτική των ΗΠΑ, έτσι ούτως ώστε να δίνουν λύσεις στα διεθνή προβλήματα δια πυρρός και σιδήρου.

Ο μαύρος Πρόεδρος κατάφερε να μεταφέρει την πολιτική της βίας στο τραπέζι των διπλωματικών διαπραγματεύσεων. Τρεις φορές ινκόγκνιτο κι άλλες τόσες δημόσια τον επισκέφτηκε στις ΗΠΑ ο Netanjahu γεμάτος με μπαξίσια, υποσχέσεις αλλά και απειλές, να πείσει τον Obama να συμβάλλει στο βομβαρδισμό του Ιράν πριν τις εκλογές. Από τις ειδήσεις μάθαμε ότι η Wallstreet βρισκόταν πίσω από τον εκλογικό αγώνα του Romney με πολλά εκατομμύρια δολάρια καθώς και o χρηματιστικός οίκος Goldmann Sachs τα οποία ελέγχονται από το σιωνιστικό λόμπι . Οι προεδρικές εκλογές του 2012 ήταν οι ακριβότερες στην ιστορία της χώρας και αυτό μέσα σε μια οικονομική κρίση και οι σχέσεις ΗΠΑ Ισραήλ βρίσκονται στο ζενίθ της δυσαρμονίας τους και θα συνεχιστούν όσο ο Obama δεν θα υποτάσσεται στη «Σιωνιστική Εξωτερική Πολιτική» .

Η μεγαλύτερη αντισιωνιστική κίνηση βρίσκεται μέσα στο Ισραήλ. Ο σημερινός Σιωνισμός δεν έχει σχέση με τον Εβραϊκό λαό και τα μέλη και οι οπαδοί του δεν είναι μόνο Εβραίοι αλλά συμπεριλαμβάνει κεφαλαιοκράτες της διεθνούς διαπλοκής και της τραπεζικής μαφίας, αφού αυτός έχει διαμορφωθεί σε οικονομικοπολιτική κοσμοθεωρία με στόχο το χρηματικό κέρδος με όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Ταυτόχρονα δημιουργεί τον καινούργιο αντικοινωνικό άνθρωπο που για αρχή του έχει ο- θάνατός σου η ισχύς μου- και κάτω από τα συνθήματα: «novus ordo seclorum» «Nέα Τάξη Πραγμάτων» «Νεοφιλελευθερισμός» «Παγκοσμιοποίηση» «Αποκρατικοποίηση»οδηγεί τις κοινωνίες των ανθρώπων στο βαρβαρισμό και κανιβαλισμό.

Ο δυνατός τρώει τον αδύνατο. Και όλα αυτά είναι τρέχοντα γεγονότα των ημερών μας και δεν περιμένουμε να τα δούμε αλλά τα ζούμε, με αυτοκτονίες και ψυχολογικές ανωμαλίες στη χώρα μας. Η οποία βιώνει τα λοίσθια της κάτω από την δημοκρατική δικτατορία του ΔΝΤ το κεντρικό όργανο του Σιωνισμού. Το οξύμωρο στην όλη υπόθεση είναι όποιος αναφέρεται στο βαρβαρισμό του Σιωνισμού ταυτόχρονα σταμπάρεται και ως αντισημίτης. Αν πράγματι αποφασίσει να κυβερνήσει ο ίδιος τη χώρα του και δεν υποταχτεί στις εντολές του Σιωνισμού στην ουσία του ανώνυμου κεφαλαίου. Σίγουρα το σχηματικό αυτό χαρακτηρισμό δε θα τον αποφύγει ούτε ο Obama. Στις 10 Νοεμβρίου 1975, ο ΟΗΕ έκρινε ότι ο Σιωνισμός αποτελεί μορφή ρατσισμού και φυλετικής διάκρισης. Στις 16.12.1991. Ο ιχνευμονικός διαβρωτικός μηχανισμός του σιωνισμού πέτυχε την κατάργηση του ψηφίσματος του 1975.