Ταχύτητα 91Mbps «έπιασε» το 4G δίκτυο της Vodafone

Τα πρώτα τους βήματα κάνουν δειλά – δειλά στη χώρα μας τα κινητά δίκτυα νέας γενιάς, 4G

Τα πρώτα τους βήματα κάνουν δειλά – δειλά στη χώρα μας τα κινητά δίκτυα νέας γενιάς, 4G. Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, τα «κοντέρ» του καταστήματος της Vodafone σε γνωστό εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, έδωσαν ένα μικρό δείγμα γραφής για το δίκτυο 4G στους επισκέπτες του, «πιάνοντας» ταχύτητα download 91Mbps, και ταχύτητα upload άνω των 33Mbps.
Η Vodafone αναφέρει ότι «φέρνει την τεχνολογία LTE στην Ελλάδα αγγίζοντας ταχύτητες 4G πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την πρωτοπορία της στην καινοτομία και την τεχνολογία κινητής επικοινωνίας».
«H Vodafone αναπτύσσει δίκτυο 4ης γενιάς, ώστε να προσφέρει νέες καινοτόμες υπηρεσίες 4G, που θα δώσουν τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να ζήσουν την εμπειρία χρήσης υπηρεσιών δεδομένων με πραγματικές ταχύτητες πολλαπλάσιες των σημερινών που επιτρέπουν μεγαλύτερη χωρητικότητα για αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων καθώς επίσης και την αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ευκρίνειας» σημειώνει η εταιρία.
«Από την έναρξη της λειτουργίας της, η Vodafone επενδύει συστηματικά στις υποδομές του δικτύου της ώστε να παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της, τόσο για τη χρήση φωνής, όσο και για τη χρήση δεδομένων» καταλήγει.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk