Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα ο Τομ Κρουζ φέρεται να αποστασιοποιείται από την Σαϊεντολογία, την θρησκευτική οργάνωση που «υπηρέτησε» πιστά για ολόκληρες δεκαετίες.

«Ο Τομ δεν έχει παραδεχθεί ότι εγκαταλείπει οριστικά την Σαϊεντολογία» αναφέρει ανώνυμη πηγή στο αμερικάνικο περιοδικό Star.

«Ωστόσο έχει αρχίσει να κρατά αποστάσεις από την εν λόγω θρησκεία και έχει αρχίσει να κάνει περισσότερη παρέα με καλούς του φίλους που δεν είναι μέλη της», προσθέτει η ίδια πηγή.

Να σημειώσουμε ότι ο 50χρονος σταρ έχει ήδη τρεις αποτυχημένους γάμους με την Μίμι Ρότζερς, την Νικόλ Κίντμαν και την Κέιτι Χολμς. Για τα δύο τελευταία του διαζύγια μάλιστα η Σαϊεντολογία υπήρξε κατά ένα μεγάλο μέρος υπεύθυνη και αυτό έχει αρχίσει να απασχολεί έντονα τον Τομ Κρουζ.

«Ο Τομ έχει αρχίσει να «ακουμπά» σε φίλους που αντιμετωπίζουν τα πράγματα από διαφορετική οπτική, τους συμβουλεύεται για το πως να ξεπεράσει τον χωρισμό του από την Κέιτι, καθώς και για όλα όσα έχει περάσει με την Σαϊεντολογία» τονίζει η ιδια ανώνυμη πηγή.

«Τελικά βλέπει ότι η αφοσίωσή του στην Σαϊεντολογία δεν του έχει προσφέρει όσα επιθυμούσε… Έχει περάσει από τρία διαζύγια και η δημόσια εικόνα του έχει πληγεί αρκετές φορές εξαιτίας της…»