Μετά την έντονη φημολογία που ήθελε την Χάιντι Κλουμ να ζει έναν νέο ειδύλλιο στο πλάι του σωματοφύλακά της Μάρτιν Κρίστεν -μετά τον χωρισμό της από τον επί επτά έτη σύζυγό της και τραγουδιστή Σιλ-, το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό.

«Πρόκειται για κάτι που μόλις έχει ξεκινήσει… Δεν ξέρω αν μπορώ να το πω ακόμη σχέση… Δεν είμαι σίγουρη για το που πηγαίνει… » δήλωσε για τον φημολογούμενο δεσμό της με τον σωματοφύλακα της, στο πλαίσιο συνέντευξής της στην τηλεοπτική εκπομπή της Κέιτι Κούρικ.

Μίλησε ωστόσο με πολύ θερμά λόγια για τον Μάρτιν Κρίστεν, τον οποίο φαίνεται πως εμπιστεύεται απόλυτα, κυρίως όσον αφορά στην επαγγελματική του ιδιότητα.

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μας φροντίζει και μας βοηθά απίστευτα και κυρίως όσον αφορά στη ζωή των παιδιών μου του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη» πρόσθεσε η 39χρονη σταρ που όπως έχει δηλώσει τα τέσσερα παιδιά της αποτελούν την προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή.

Φυσικά η γερμανική καταγωγής καλλονή αρνήθηκε για άλλη μια φορά τις κατηγορίες του πρώην συζύγου της περί απιστίας κατά την διάρκεια του γάμου τους, δηλώνοντας μάλιστα στενοχωρημένη που ο Σιλ νιώθε έτσι.