Επιστροφή στη Σμύρνη

Ένα ταξίδι στη Σμύρνη με ξεναγό τον Ευάγγελο Μαυρουδή, τον συγγραφέα της μυθιστορηματικής τριλογίας «Επιστροφή στη Σμύρνη», προσφέρουν οι εκδόσεις Κέδρος στους νικητές του διαγωνισμού «Επιστροφή στη Σμύρνη»

Ένα ταξίδι στη Σμύρνη με ξεναγό τον Ευάγγελο Μαυρουδή, τον συγγραφέα της μυθιστορηματικής τριλογίας «Επιστροφή στη Σμύρνη», προσφέρουν οι εκδόσεις Κέδρος στους νικητές του διαγωνισμού «Επιστροφή στη Σμύρνη».

Μια αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι το μόνο που απαιτείται. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση στο σάιτ του Κέδρου ως τις 30 Σεπτεμβρίου. Κατόπιν κλήρωσης, θα αναδειχθούν δύο νικητές, που θα κερδίσουν ο καθένας από ένα ταξίδι στη Σμύρνη για δύο άτομα. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί από τις 26 ως τις 29 Οκτωβρίου, με τη φροντίδα του Τravel Plan.

Ο συγγραφέας θα συνοδεύσει τους νικητές στις γειτονιές και στους δρόμους της σύγχρονης Σμύρνης ξεναγώντας τους ταυτόχρονα στη Σμύρνη του 19ου αιώνα, την πόλη-αφετηρία των μυθιστορημάτων του Η θάλασσά μας, Ittihat ve terakki, Φως εξ Ανατολών, από την οποία ξεκινά η προσωπική ιστορία των ηρώων του που το νήμα της φτάνει στην Αθήνα των τελών του 20ού αιώνα, εν μέσω πολιτικών και στρατιωτικών γεγονότων, πολέμων και καταστροφών που σημάδεψαν την Ελλάδα και τον κόσμο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Βιβλία
Σίβυλλα
Helios Kiosk