• Αναζήτηση
 • Ο οίκος YSL αλλάζει όνομα

  Ο Χέντι Σλιμάν πήρε τη σκυτάλη του Yves Saint Laurent από τον έως πρότινος καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, Στέφανο Πιλάτι, τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

  Το νέο όνομα του θρυλικού γαλλικού οίκου μόδας αναμένεται να αλλάξει εντός των προσεχών μηνών και θα εφαρμοστεί από την Άνοιξη, με το ντεμπούτο του Σλιμάν που θα γίνει με τη συλλογή του για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013.

  Εκπρόσωπος του οίκου δήλωσε στο περιοδικό WWD ότι ο Σλιμάν θα χρησιμοποιήσει την αρχική «γραμμή» του οίκου -με την ίδια γραμματοσειρά και το ίδιο λογότυπο- προκειμένου να επαναφέρει στον οίκο την αλήθεια, την καθαρότητα και την ουσία, πηγαίνοντας τον σε μία νέα επόχή, με σεβασμό στις αρχικές αρχές και τα ιδεώδη του.

  H συλλογή του Σλιμάν για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 θα παρουσιαστεί πρωτίστως σε μια μικρή ομάδα ενδιαφερόμενων, ενώ η πρώτη εμφάνιση της στη πασαρέλα θα γίνει κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. η οποία ξεκινά στις 25 Σεπτεμβρίου και τελειώνει 3 Οκτωβρίου.

  Αφιερώματα
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk