Ούτε μια ώρα ακυβερνησία

Δύο ειδήσεις της τελευταίας στιγμής:1. Ο τουρισμός αναμένεται φέτος να μειωθεί κατά 10%. 2. Όλο το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων είναι σε αναστολή. Πιστεύω ότι δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο για να πειστούμε. για το πόσο έχει ανάγκη η χώρα μας μια σταθερή, ισχυρή και δημοκρατική κυβέρνηση, φιλελεύθερη και φιλολαϊκή. Αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα δεν έχει περιθώρια ούτε για μιας ώρας ακυβερνησία. Και προφανώς πολύ περισσότερο

Ούτε μια ώρα ακυβερνησία | tovima.gr

Δύο ειδήσεις της τελευταίας στιγμής:

1. Ο τουρισμός αναμένεται φέτος να μειωθεί κατά 10%.

2. Όλο το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων είναι σε αναστολή.

Πιστεύω ότι δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο για να πειστούμε για το πόσο έχει ανάγκη η χώρα μας μια σταθερή, ισχυρή και δημοκρατική κυβέρνηση, φιλελεύθερη και φιλολαϊκή.

Αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα δεν έχει περιθώρια ούτε για μιας ώρας ακυβερνησία. Και προφανώς πολύ περισσότερο χρειάζεται μια κυβέρνηση που να είναι υπεύθυνη για τις πράξεις της, με σοβαρότητα και σταθερότητα.

Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι μια κυβέρνηση που δεν θα έχει χρόνο στη διάθεση της, παρά μόνο για έργο ανατροπής και ανάπτυξης.

Άρα, οι πολίτες οφείλουμε να δώσουμε εντολή για κυβέρνηση ισχυρή, αποφασιστική, υπόλογη στους ψηφοφόρους της και στο σύνολο των πολιτών της χώρας.

Την επόμενη μέρα των εκλογών, η πολιτική των εντυπώσεων τελειώνει και πρέπει να δώσει τη θέση της στην πολιτική των αποφάσεων και των έργων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
Σίβυλλα
Helios Kiosk