Πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Τρίτη 24 Απριλίου- το λαμπερό πάρτι προς τιμήν των 100 ανθρώπων με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Ο λόγος για το γκαλά Time 100 του γνωστού αμερικάνικου περιοδικού που κάθε χρόνο βραβεύει ανθρώπους από τον χώρο της πολιτικής, του αθλητισμού, της τέχνης και της τεχνολογίας που με τα επιτεύγματά τους και την προσπάθειά τους εμπνέουν ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι νεαρές κυρίες ήταν αυτές που έκλεψαν την παράσταση και μαγνήτισαν τα φωτογραφικά φλας στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης. Ανάμεσά τους η Ριάνα, η οποία εμφανίστηκε με μια φούξια βραδινή τουαλέτα υιοθετώντας ένα πιο girly στιλ, πολύ διαφορετικό από το ροκ-σέξι λουκ με το οποίο την έχουμε συνηθίσει.

Εξίσου εντυπωσιακές ήταν και οι ηθοποιοί Κρίστεν Γουίγκ και Τίλντα Σουίντον που λάνσαραν τις ολόσωμες φόρμες, αλλά και η επίσης ηθοποιός Κλερ Ντέινς και το μοντέλο Τάιρα Μπανκς που επέλεξαν θηλυκά φορέματα σε ρουμπινί απόχρωση που αποτελεί ένα από τα τρεντ της φετινής σεζόν.

Επίσης, στο κόκκινο χαλί περπάτησαν η παρουσιάστρια Τσέλσι Χάντλερ, το μοντέλο Λόρεν Μπους με τον σύζυγό της Ντέιβιντ Λορεν, η Ελληνοαμερικανίδα εκδότρια Αριάνα Χάφιγκτον, οι κωμικοί Σεθ Μάγιερς και Στίβεν Κομπελτ με τις συζύγους τους, ο κινηματογραφικός παραγωγός Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, η Βρετανίδα σχεδιάστρια Τζορτζίνα Τσάπμαν, η Μία Φάροου με τον γιο της, ο νομπελίστας Έλι Βίζελ, η πρωθυπουργός της ΤζαμάικαΠόρσια Σίμπσον-Μίλερ, ο πολιτικός Ραλφ Ναντερ, ο πρώην γερουσιαστής και μπασκετμπολίστας Μπιλ Μπράντλεϊ, ο αθλητής του NBA Τζέρεμι Λιν, η αθλήτρια του γκολφ Γιάνι Τσενγκ κ.α

Πατήστε εδώ για να δείτε την λίστα Time 100