Δεν προσποιείται τον ανανεωτή ούτε κραυγάζει την παράδοση. Αρθρώνει με ξεκάθαρο λόγο την κουζίνα του τόπου του και κάθε χρόνο επιμένει λίγο περισσότερο στην καθαρότητα της γεύσης και των πρώτων υλών του.

Φέτος έπεισε παραγωγούς από τα Χανιά να του στέλνουν «σπιτικά» προϊόντα, φτιαγμένα μόνο για εκείνον. Μικρά χειροποίητα λουκάνικα, σύγκλινα εξαιρετικά καπνισμένα, ξινομυζήθρα και γραβιέρα, γαρδουμάκια με κοιλιδάκια και «νυχάκια», κουνέλι στο τηγάνι ξιδάτο, στάκα πραγματική και όχι κακέκτυπο. Κοκοράκια και κουνέλια αλανιάρικα, ερίφια φουριάρικα όταν υπάρχουν, όλα μπαίνουν στην κατσαρόλα και στα τηγάνια του μαστόρικα και με πάθος.

Η χοιρινή τηγανάδα με το ωμό κρεμμύδι «χωρίς μπιρμπιτσόνια» κατά τον ίδιο, εξαιρετική. Τα εμφιαλωμένα κρασιά που σερβίρει, όλα από την Κρήτη, προσφέρονται σε τιμές εξαιρετικά φιλικές ώστε να μη σταματήσεις στο πρώτο μπουκάλι.

Δεν τρελάθηκα:
Με το λουκάνικο με πράσο και κόκκινη πιπεριά, επειδή, αν και νόστιμο, δεν μου έκανε και πολύ κρητικό.

Πληρώνεις:
Περίπου 20-22 ευρώ /το άτομο, μαζί με το κρασί.

Αγίας Παρασκευής 51, Μπουρνάζι, τηλ. 210 5713 546.