Πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Τρίτη 13 Μαρτίου- η πρεμιέρα της ταινίας «21 Jump Street», που αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά της δημοφιλούς ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς (1987-1991) με τον πρωτοεμφανιζόμενο τότε Τζόνι Ντεπ και τον Ρίτσαρντ Γκριέκο.

Λαμπεροί πρωταγωνιστές της βραδιάς -και της ταινίας- οι Τζόνα Χιλ και Τσάνινγκ Τέιτουμ οι οποίοι υπέγραψαν αυτόγραφα στους θαυμαστές τους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Grauman’s Chinese Theatre στο Χόλιγουντ, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προβολή της ταινίας.

Στο πλευρό του Τσανινγκ Τέιτουμ ήταν η εντυπωσιακή σύζυγός του και ηθοποιός Τζένα Ντούεν, η οποία μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας με το εντυπωσιακό στράπλες φόρεμά της.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ, οι οποίοι υπογράφουν την σκηνοθεσία του «21 Jump Street», ενώ στο κόκκινο χαλί περπάτησαν και ο ράπερ Αϊς Κιουμπ και η ηθοποιός και τραγουδίστρια Χόλι Ρόμπινσον Πιτ, οι οποίοι συμμετέχουν στο καστ της ταινίας.

Ωστόσο, η πιο εντυπωσιακή άφιξη ήταν αυτή του Ρίτσαρντ Γκριέκο, συμπρωταγωνιστή του Τζόνι Ντεπ στην τηλεοπτική σειρά, ο οποίος έφθασε στην εκδήλωση με ένα περιπολικό.

Επίσης, στην πρεμιέρα έδωσαν το παρών οι ηθοποιοί Τζέικ Τζόνσον, Μπρι Λάρσον, Κόμπι Σμάλντερς, Έλι Κέμπερ, Ρομπ Ριγκλ, Ντε Ρέι Ντέιβις κ.α

Να αναφέρουμε ότι η ταινία αφορά σε δύο αστυνομικούς (Τζόνα Χιλ και Τσάνινγκ Τέιτουμ) οι οποίοι αναλαμβάνουν να επιστρέψουν στο λύκειο και να ξεσκεπάσουν μια υπόθεση ναρκωτικών.