Μπορεί να μην έχει μιλήσει δημοσίως για το χωρισμό του με την Ντέμι Μουρ, ο ΄Αστον Κούτσερ όμως, επισκέφθηκε την πρώην σύζυγό του για να της συμπαρασταθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Οπως ανέφερε πρόσωπο από το στενό φιλικό περιβάλλον του ηθοποιού στο αμερικάνικο περιοδικό People, ο 34χρονος ηθοποιός επισκέφθηκε την 49χρονη Ντέμι Μουρ «διότι ήξερε ότι θα ήταν σημαντικό για τις κόρες της».

Ο ΄Αστον Κούτσερ επισκέφθηκε τη Ντέμι Μουρ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην κλινική αποτοξίνωσης «αλλά οι δυο τους δεν πρόκειται να ξανασμίξουν», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Όσο για τον λόγο που επισκέφθηκε την πρώην σύζυγό του; «Διότι ήξερε ότι αυτό θα ήταν σημαντικό για τις κόρες της», ανέφερε η ίδια πηγή.

Η Ντέμι Μουρ, ως γνωστόν έχει κάνει τρεις κόρες με τον πρώην σύζυγό της, Μπρους Γουίλις. Η μεγαλύτερη, η 23χρονη Ράμερ, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Αστον Κούτσερ, παρ’ όλο τον πρόσφατο χωρισμό του με την μητέρα της.

Να σημειώσουμε ότι πριν λίγες ημέρες η Ντέμι Μουρ ολοκλήρωσε την θεραπεία της στην φημισμένη κλινική «Cirque Lodge» της Γιούτα και βρίσκεται ήδη σε διακοπές με τους δικούς της ανθρώπους, ενώ ο Άστον Κούτσερ φαίνεται πως έχει ήδη κάνει το… επόμενο βήμα καθώς πληθαίνουν συνεχώς οι εμφανίσεις του στο πλάι της 33χρονης σεναριογράφου Λορέν Σκαφάρια -η οποία μάλιστα μοιάζει αρκετά στην πρώην σύζυγό του.