Αφιερωμένο στην μνήμη της Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν το επεισόδιο της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς Glee που προβλήθηκε εχθές -Τρίτη 14 Φεβρουαρίου- στο αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο Fox.

Η 26χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός Άμπερ Ρίλεϊ που στην εν λόγω τηλεοπτική σειρά υποδύεται την Μερσέντες Τζόουνς ερμήνευσε το πολυβραβευμένο τραγούδι της αείμνηστης σταρ «I Will Always Love You».

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι πρόκειται για ένα τραγούδι που έγραψε και πρωτοτραγούδησε η Ντόλι Πάρτον, και το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία όταν το ερμήνευσε η Γουίτνεϊ Χιούστον το 1992 και αποτέλεσε το σάουντρακ της ταινίας «The Bodyguard» στο οποίο η σταρ πρωταγωνιστούσε.

Οι παραγωγοί της σειράς μιλούν για σύμπτωση καθώς το εν λόγω επεισόδιο ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και είχε ήδη φτάσει στο κανάλι την Παρασκευή, δύο ημέρες πριν τον ξαφνικό θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον. Ωστόσο μετά το γεγονός οι υπεύθυνοι του Fox πρόσθεσαν στο τέλος του επεισοδίου μια κάρτα που έγραφε: «Whitney Houston 1963-2012. We will always love you».