Εξετάσεις στην Ιστορία

Κάθε χρόνο, επετειακώ τω τρόπω, το υπουργείο Παιδείας απειλεί με νευρικό κλονισμό χιλιάδες τελειόφοιτους μαθητές και τις οικογένειές τους μέχρι να ορίσει τις ημερομηνίες των πανελλαδικών εξετάσεων. Φέτος έσπευσε για να είναι μιά φορά εντάξει αλλά, φεύ, πιάστηκε αδιάβαστο.

Εξετάσεις στην Ιστορία | tovima.gr

Κάθε χρόνο, επετειακώ τω τρόπω, το υπουργείο Παιδείας απειλεί με νευρικό κλονισμό χιλιάδες τελειόφοιτους μαθητές και τις οικογένειές τους μέχρι να ορίσει τις ημερομηνίες των πανελλαδικών εξετάσεων. Φέτος έσπευσε για να είναι μια φορά εντάξει αλλά, φεύ, πιάστηκε αδιάβαστο.

Η αρμόδια επιτροπή, σύμφωνα με δημοσίευμα πρωινής εφημερίδας, αποφάσισε τα Λύκεια να κλείσουν την Παρασκευή 18 Μαΐου, παρατείνοντας κατά μία εβδομάδα το σχολικό έτος για να μη διαλύονται πριν από την ώρα τους τα σχολεία, και οι εξετάσεις να ξεκινήσουν την επόμενη Δευτέρα, 21 Μαΐου.

Μόνον που εκείνη τη Δευτέρα, Κωνσταντίνου και Ελένης, οι μαθητές στα νησιά του Ιονίου συνηθίζεται να παρελαύνουν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ενωση της Επτανήσου με τη μητέρα Ελλάδα την 21η Μαΐου 1864.

Μετά να μην παραπονούνται κάποιοι εντός και εκτός του υπουργείου Παιδείας γιατί οι έλληνες μαθητές μπερδεύουν την 28η Οκτωβρίου με την 25η Μαρτίου και το έπος της Αλβανίας με την Ελληνική Επανάσταση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk