Πόσο εύκολο είναι να αποκτήσει κανείς το νυφικό των ονείρων του; Εξαρτάται τις προτιμήσεις που έχει κανείς. Αν επιθυμεί να τυλιχτεί τη σημαντική ημέρα στα λευκά με την υπογραφή του Αμερικανού μετρ της πολυτέλειας Oscar De La Renta καλό είναι να ξέρει πως υπάρχουν δημιουργίες που φτάνουν μέχρι και τα 20.000 ευρώ.

Δεν ήταν, όμως, μόνο τα πανάκριβα νυφικά του οίκου που παρουσιάστηκαν πριν από λίγες μέρες στην αίθουσα Αρίων του Theoxenia Palace σε συνεργασία με το City Bridal Exclusive Boutique και με οικοδεσπότη τον αντιπρόσωπο του οίκου στην Ελλάδα, Χάρη Τσιμόγιαννη.

Οι τιμές των νυφικών της σειράς του σχεδιαστή για το 2012 που παρέλασαν ξεκινούσαν από 5.000 ευρώ σε μια προσπάθεια ακόμα κι αυτού του διάσημου οίκου πολυτέλειας να κάνει «άνοιγμα» σε χαμηλότερα βαλάντια λόγω της κρίσης.

Παρούσα στην επίδειξη η εκπρόσωπος του οίκου, Shanna Chaityn, η οποία ήρθε στην Ελλάδα ειδικά για την εκδήλωση, ενώ το event υποστήριξε η κορυφαία Ιαπωνική εταιρεία καλλυντικών Shiseido με τον Creative Director στην Ελλάδα, Μάνο Βυνιχάκη, στην επιμέλεια του μακιγιάζ.