Διαζύγιο για την Ντέμι Μουρ και στον ΄Αστον Κούτσερ. Η ανακοίνωση έγινε από την 49χρονη ηθοποιό επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με απιστίες του 33χρονου ΄Αστον Κούτσερ.

«Με μεγάλη λύπη και βαριά καρδιά αποφάσισα να θέσω τέλος στον 6χρονο γάμο μου με τον ΄Αστον», αναφέρει η Ντέμι Μουρ σε δήλωσή της.

«Ως γυναίκα, μητέρα και σύζυγος υπάρχουν συγκεκριμένες αξίες και όρκοι που τους κρατώ ιερούς και με αυτές τις αρχές αποφάσισα να προχωρήσω στη ζωή μου».

Και καταλήγει ζητώντας σεβασμό στις προσωπικές της στιγμές: «Αυτή είναι μια στιγμή δοκιμασίας για εμένα και την οικογένειά μου. Ζητώ την συμπόνια και τον σεβασμό στην προσωπική ζωή ενός ανθρώπου που περνάει μια τέτοια κατάσταση».

Με τη σειρά του, ο ΄Αστον Κούτσερ δήλωσε: «Θα τιμώ πάντα το χρόνο που πέρασα μαζί με την Ντέμι. Ο γάμος είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στον κόσμο και δυστυχώς μερικές φορές αποτυγχάνει».

Σύμφωνα με το Associated Press, στο δικαστήριο του Λος Άντζελες δεν έχει κατατεθεί -προς το παρόν- αίτηση διαζυγίου, αλλά σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά ο δικαστικός αγώνας για την διεκδίκηση της κοινής περιουσίας που ξεπερνά τα $290 εκατομμύρια τώρα αρχίζει…

Να θυμίσουμε ότι αυτό θα είναι το τρίτο διαζύγιο για την Ντέμι Μουρ, η οποία το 1985 χώρισε από τον πρώτο της σύζυγο, τον τραγουδιστή Φρέντι Μουρ -από τον οποίο κράτησε και το επίθετο-, ενώ το 2000 εδωσε τέλος στον 13χρονο γάμο της με τον ηθοποιό Μπρους Γουίλις, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρεις κόρες.