Την Παρασκευή θα απολογηθούν στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ο Αστέρας Τρίπολης, ο ΟΦΗ και ο ΠΑΣ Γιάννινα για συμμετοχή σε ύποπτα παιχνίδια σύμφωνα με το κατηγορητήριο που εξέδωσαν την περασμένη Παρασκευή οι ποδοσφαιρικοί Εισαγγελείς. Συγκεκριμένα κλήθηκαν να απολογηθούν ο Αστέρας Τρίπολης και ο πρόεδρός του κ. Γιώργος Μποροβήλος, ο ΟΦΗ και ο πρόεδρός του κ. Νίκος Μαχλάς, αλλά και ο αφανής ιδιοκτήτης της ΠΑΕ (όπως χαρακτηρίζεται) Ηλίας Νυχτάρης, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο πρόεδρός του κ. Γιώργος Χριστοβασίλης.

Σε απολογία για την Πέμπτη (29/9) κλήθηκαν για την υπόθεση των στημένων 10 ομάδες της Football League και της Football League 2, όπως και αρκετοί παράγοντες, διαιτητές και ποδοσφαιριστές. Οι κατηγορίες που βαραίνουν τους κληθέντες είναι για δωροδοκία και στοιχηματισμό που επισύρουν ποινές μέχρι 300.000 ευρώ πρόστιμο και υποβιβασμό. Μάλιστα όσοι κριθούν ένοχοι και για τις δύο κατηγορίες το πρόστιμο τριπλασιάζεται, ενώ αν αποδειχθεί ότι επιτεύχθηκε ο σκοπός (είτε της δωροδοκίας, είτε του στοιχηματισμού) το πρόστιμο δεκαπλασιάζεται και μπορεί να φτάσει τα 3 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα οι κλήσεις αφορούν στους: Αγρ. Αστέρα, Θρασύβουλο, Διαγόρα, Ιωνικό, Πανθρακικό, Λεβαδειακό, Δόξα Δράμας, Ρόδο, Αετό Σκύδρας, Δόξα Κρανούλας.

Ως μάρτυρες θα καταθέσουν οι Κούγιας, Νικολαϊδης, Θωμαϊδης, Μπατζόγλου, Κατσούλης και το στέλεχος του ΟΠΑΠ, Αλέξης Ηλιόπουλος.