Τα νεαρά αστέρια του Χόλιγουντ έλαμψαν την Κυριακή, 7 Αυγούστου στην απονομή των «Teen Choice Awards» στο Gibson Amphitheatre στο Λος Άντζελες.

Από τους πρωταγωνιστές των ταινιών Twilight, μέχρι τους αγαπημένους σταρ των τηλεοπτικών σειρών της Disney, όλοι έδωσαν το «παρών» σε μια βραδιά γεμάτη στιλ, μουσική και νιάτα.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Κάλεϊ Κουίκο -γνωστή για το ρόλο της ως Πένι στο «The Big Bang Theory», ενώ την βραδιά άνοιξε μουσικά ο Γουίλ Άι Αμ των Black Eyed Peas.

Οι μεγάλες νικήτριες της 13ης απονομής απονομής των «νεανικών Όσκαρ» ήταν η ηθοποιός και τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής Τέιλορ Σουίφτ και η επίσης ηθοποιός και τραγουδίστρια Σελένα Γκομέζ.

Η πρώτη κατέκτησε συνολικά έξι «Teen ChoiceAwards», μεταξύ των οποίων και τα βραβεία «Ultimate Choice», αγαπημένης καλλιτέχνιδας, country τραγουδίστριας και fashion icon, ενώ το τραγούδι της «Mean» αναδείχθηκε καλύτερο κάντρι τραγούδι και το «Back To December» καλύτερο τραγούδι για χωρισμό.

Η αγαπημένη του Τζάστιν Μπίμπερ, Σελένα Γκομέζ -που έγινε γνωστή κυρίως μέσα από την τηλεοπτική σειρά της Disney «Wizards of Waverly Place» (Οι μάγοι του Γουέβερλι), κέρδισε πέντε βραβεία, μεταξύ των οποίων και εκείνο της καλύτερης ηθοποιού σε δράμα, αλλά και της πιο καυτής παρουσίας (Choice «Hottie»).

Με την μπάντα της «The Scene» απέσπασε τα βραβεία καλύτερου συγκροτήματος και καλύτερου τραγουδιού για το «Who Says». «Αυτό είναι για όλους εσάς παιδιά» φώναξε στο κοινό σηκώνοντας ψηλά το βραβείο της. «Δεν είναι για μένα».

Τρίτος στη σειρά ο Τζάστιν Μπίμπερ ο οποίος έφυγε από την φετινή απονομή των Teen Choice Awards αγκαλιά με τέσσερα βραβεία, μεταξύ των οποίων και τα «hottie» και «twit», ενώ αναδείχθηκε καλύτερος τραγουδιστής. Επίσης ο Μπίμπερ απέσπασε βραβείο και για την εμφάνιση του σε γνωστή αστυνομική σειρά.

Ανάμεσα στους νικητές ήταν και οι ηθοποιοί Ρόμπερτ Πάτινσον, Κάμερον Ντίαζ, Άστον Κούτσερ, Μπλέικ Λάιβλι, Τζόνι Ντεπ, Αντζελίνα Τζολί, Έμα Γουάτσον, Τζάστιν Τίμπερλέικ, Έμα Στόουν, Νάταλι Πόρτμαν, Τομ Φέλτον, Άνταμ Σάντλερ, Ντανιέλ Ραντκλιφ, Άσλεϊ ΓΚριν, Μπρούκλιν Ντέκερ, Τζένιφερ Άνιστον κ.α

Ακόμη, βραβεύθηκαν οι καλλιτέχνες Έμινεμ, Παραμορ, Μπρούνο Μαρς, Κέιτι Πέρι, Ρεμπέκα Μπλακ και Τζένιφερ Λόπεζ.