Μπορεί να μην είδαμε στην Επίδαυρο διεθνούς φήμης σταρ όπως τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό ή τον Έλτον Τζον που είχε ακουστεί ότι θα παρευρεθούν. Ένα μεγάλο μέρος εγχώριων διασημοτήτων, ωστόσο, παρακολούθησε το τριήμερο που μας πέρασε την παράσταση της χρονιάς: το «Ριχάρδο Γ΄» του Σαίξπηρ με τον Κέβιν Σπέισι στον ομώνυμο ρόλο σε σκηνοθεσία Σαμ Μέντες.

Και τις τρεις βραδιές το αρχαίο θέατρο του Πολυκλείτου γέμισε ασφυκτικά από κόσμο αφού είχαν πουληθεί 27.000 εισιτήρια – 9.000 για κάθε παράσταση της παραγωγής The Bridge Project δίνοντας στο χώρο την εικόνα του ασφυκτικά γεμάτου. Τόσο τη βραδιά της πρεμιέρας όσο και του Σαββάτου και της Κυριακής, άνθρωποι του επιχειρηματικού, του δημοσιογραφικού χώρου αλλά και πάρα πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου προσήλθαν στο θέατρο αποθεώνοντας μαζί με το υπόλοιπο κοινό τον αμερικάνο ηθοποιό και τον 20μελή θίασο του Old Vic.

Την τρίωρη παράσταση παρακολούθησαν τη βραδιά της πρεμιέρας πολιτικοί όπως η πρώην υπουργός Εργασίας, Λούκα Κατσέλη συνοδευόμενη από τη σύζυγό της, Γεράσιμο Αρσένη και την κόρη τους, ηθοποιό, Αμαλία Αρσένη, ο πρώην Πρόεδρος του ΣΥΝ, Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο πρώην υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Βούγιας, σκηνοθέτες όπως ο Λευτέρης Βογιατζής, ο Γιάννη Χουβαρδάς, ο Σταμάτης Φασουλής – συνοδευόμενος από την πρώην υφυπουργό Εργασίας, Άννα Νταλάρα – ηθοποιοί όπως ο Δημήτρης Λιγνάδης, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Μαρία Ναυπλιώτου, δημοσιογράφοι όπως ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Σταύρος Θεοδωράκης αλλά και προσωπικότητες του επιχειρηματικού χώρου όπως η Μαριάννα Λάτση. Εκεί ήταν επίσης η σύζυγος του Σωκράτη Κόκκαλη, Ελένη, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος και άλλοι. Τις επόμενες βραδιές την παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος – συνοδευόμενος από το ζεύγος Νομικού – η Νόνικα Γαληνέα κ.α.