Ο Άσερ εξέφρασε την επιθυμία να «συνεργαστεί» με την Πίπα Μίντλετον. Για την ακρίβεια ο 32χρονος τραγουδιστής, ετοιμάζεται να λανσάρει αυτό το καλοκαίρι την πρώτη του κολεξιόν εσωρούχων και θέλει ως πρόσωπο της καμπάνιας του την μικρή αδερφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ.

«Πιστεύω ότι δεν υπάρχει πιο όμορφη, πιο εντυπωσιακή και πιο πολυσυζητημένη γυναίκα αυτή την στιγμή στον κόσμο» δήλωσε ο Άσερ αναφερόμενος την Πίπα Μίντλετον. «Σκοπεύω να την προσεγγίσω τις επόμενες εβδομάδες προκειμένου να συναντηθούμε και να συζητήσουμε» πρόσθεσε.

Το ενδιαφέρον του τραγουδιστή βέβαια για την 27χρονη βρετανή που μονοπωλεί το ενδιαφέρον όχι μόνο του βρετανικού, αλλά και του διεθνή τύπου δεν έγκειται μόνο στην ομορφιά της. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, μια συνεργασία μαζί της είναι αναμφισβήτητα μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση.

«Είναι από μόνη της ένα διεθνές brand. Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην τη γνωρίζει. Είναι το ιδανικό πρόσωπο αυτή τη στιγμή για την προώθηση ενός προϊόντος Θα ήταν τέλεια μια συνεργασία μαζί της» δήλωσε ο Άσερ στο αγγλικό περιοδικό «Look».

Ωστόσο, ο διάσημος ράπερ γνωρίζει καλά αφενός ότι δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να πείσει την Πίπα Μίντλετον να διαφημίσει τη σέξι συλλογή εσωρούχων του και αφετέρουν ότι δεν είναι ο μοναδικός που έχει αυτή την ιδέα.