Συζήτηση με φίλους της ΑΕΚ είχε μέσω του διαδικτύου (και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας Sport24.gr) ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σταύρος Αδαμίδης το μεσημέρι της Τρίτης (7/6). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν όσα είπε για τη μεταγραφή του Νάτσο Σκόκο στην αραβική Αλ Αϊν αλλά και για άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας:

Η πώληση του Σκόκο
«Δυστυχώς δεν είχαμε μεγάλη διαπραγματευτική ισχύ από τη στιγμή που μία άλλη ομάδα κάλυψε τη ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή. Καταφέραμε όμως να βάλουμε όρο στο συμβόλαιο με την Αλ Αΐν, ώστε η ΑΕΚ να λάβει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, αν ο Σκόκο μεταγραφεί ή πάει δανεικός σε άλλη ελληνική ομάδα.

Η ΑΕΚ επίσης διατηρεί με συγκεκριμένο όρο, τη δυνατότητα να έχει τον πρώτο λόγο, σε περίπτωση επιστροφής του Νάτσο στην Ελλάδα. Βέβαια απολαβές του Νάτσο διπλασιάστηκαν, οπότε δύσκολα βλέπω επιστροφή του στην Ελλάδα. Του είπα όμως, ότι πάντα θα είναι μέλος της μεγάλης οικογένειας της ΑΕΚ. Ο Σκόκο θα αντικατασταθεί επάξια, έχουμε συγκεκριμένους στόχους και σε συνεργασία με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή θα τους υλοποιήσουμε.
Το συμβόλαιο του κόστιζε στην ΑΕΚ 1.700.000 ευρώ μεικτά και βάσει των νέων οικονομικών συνθηκών η ομάδα ήταν δύσκολο να αντεπεξέλθει σε τέτοια υποχρέωση. Ο Νάτσο έφυγε σαν κύριος και θα συνεχίζει να αποτελεί μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ».
Οι επικείμενες ανανεώσεις των Λυμπερόπουλου – Δέλλα
«Πέρυσι, η επιστροφή των δύο αρχηγών της ΑΕΚ αντιμετωπίστηκε ειρωνικά από πολλούς, ακόμα κι εντός της οικογένειας της ΑΕΚ. Εγώ προσωπικά ήμουν σίγουρος για τις δυνατότητές τους και την προσφορά τους. Θέλουμε να μείνουν μαζί μας, όχι μόνο για του χρόνου, αλλά και για τα επόμενα χρόνια και να αποτελέσουν ενεργά μέλη της προσπάθειάς μας. Πιστεύω ότι σύντομα, θα έχουμε θετικές εξελίξεις».
Ο μετέωρος Κώστας Μανωλάς
«Έχει γίνει μια πάρα πολύ καλή πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα και ευελπιστούμε ότι η απάντησή του θα είναι θετική. Αν δεν απαντήσει θετικά, θα πρέπει να φέρει πρόταση, ώστε η ΑΕΚ να αποκομίσει οφέλη. Η ρήτρα του θα είναι υψηλή, για τα δεδομένα της αγωνιστικής του αξίας. Το μοναστήρι να είναι καλά κι αυτό πρέπει να κοιτάμε».
Ο ακριβός Σεμπάστιαν Σάχα
«Ο Σάχα είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και καλός επαγγελματίας. Το συμβόλαιό του όμως είναι υψηλό και προσπαθούμε να βρούμε κάποια λύση. Θέλουμε να βρούμε έναν τρόπο, ώστε να μείνει κοντά μας και τη νέα χρονιά».