Αν αναρωτιέστε πως το ζεύγος Τζολί-Πιτ με έξι παιδιά στο σπίτι δεν έχει τρελαθεί ακόμη, η απάντηση είναι μία: νταντάδες, πολλές νταντάδες, για την ακρίβεια ολόκληρη στρατιά.

Ένας ενδιαφερόμενος για μια θέση νταντάς στην έπαυλη του διάσημου ζευγαριού εξεπλάγη από τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους γι’ αυτή τη θέση.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στην ιστοσελίδα PopEater κάθε παιδί έχει τη δική του νταντά, η οποία πρέπει να διαθέτει πτυχίο πανεπιστημίου σχετικό με την εκπαίδευση ή την ανάπτυξη των παιδιών και φυσικά να γνωρίζει άπταιστα δύο γλώσσες.

Στην περίπτωση δε των υιοθετημένων παιδιών οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κατέχουν και την γλώσσα της ιδιαίτερης πατρίδας τους.

Επίσης, πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμοι να ταξιδεύουν, καθώς ως γνωστόν η οικογένεια μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Νέας Ορλεάνης, Καλιφόρνιας, Παρισιού, αλλά και σε μια σειρά κινηματογραφικών πλατό σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο.

Όσο για τις αμοιβές των super νταντάδων, κυμαίνονται από $50.000 έως $150.000. Με άλλα λόγια, η φροντίδα έξι παιδιών στοιχίζει στο ζευγάρι περίπου $1 εκατομμύριο δολάρια.

Ωστόσο, όλη αυτή η στρατιά νταντάδων είναι ένας γρίφος για τους παπαράτσι. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί τους κρατούν καλά κρυμμένους, αφού ποτέ ο φωτογραφικός φακός δεν έχει απαθανατίσει ούτε έναν, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα στοPopEater.

Αυτοί που εμφανίζονται πάντα δίπλα στα παιδιά είναι μόνο το ίδιο το ζευγάρι.