Το ποτό δεν επιβαρύνει μόνο τα «γερά ποτήρια», αλλά και τους ανθρώπους οι οποίοι τα συναναστρέφονται. Σύμφωνα με έρευνα που έρχεται από τη Νέα Ζηλανδία, όσοι συνυπάρχουν με άτομα που το τσούζουν υπέρ το δέον αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Συγκεκριμένα, σε σύγκριση με ανθρώπους που δεν είχαν κάποιο… σεσημασμένο πότη στον κύκλο τους, ήταν λιγότερο ευχαριστημένοι από τη ζωή τους, παρουσίαζαν συμπτώματα κατάθλιψης και υπέφεραν από χρόνιους πόνους.

Οπότε δεν είναι μόνο οι παθητικοί καπνιστές θύματα των παθών των τρίτων.

Υπάρχουν πάντα και τα παθητικά θύματα των… βενζινάδικων. Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι άνθρωποι που ζουν σε ακτίνα 100 μέτρων γύρω από τέτοια καταστήματα έχουν αυξημένες πιθανότητες να νοσήσουν.

Στη λίστα με τις λεγόμενες «σούπερ τροφές» (δηλαδή εκείνες που κάνουν μεγάλο καλό στον οργανισμό του ανθρώπου) κατατάσσουν αμερικανοί ερευνητές τη σοκολάτα. Απολαύστε την, λοιπόν, με τις ευλογίες τους.

Αντικαταθλιπτικά λαμβάνουν περισσότεροι από το 1/4 των Αμερικανών χωρίς λόγο. Ενώ οι κάτοικοι των χωρών στο εσωτερικό των οποία παρεμβαίνουν οι ΗΠΑ (και με τη βία) έχουν κάθε λόγο να χαπακώνονται…

Σε ιδιωτική προβολή παρακολούθησε η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ της Βρετανίας την ταινία «Ο λόγος του βασιλιά» με τον Κόλιν Φερθ, όπου ο βασιλιάς του τίτλου δεν είναι άλλος από τον πατέρα της Γεώργιο Στ΄. Για να δηλώσει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και συγκινημένη.

Απομένει να δούμε αν θα δοθεί η ευκαιρία και στον υποψήφιο για Οσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου Φερθ να δηλώσει ικανοποιημένος και ευτυχισμένος τη στιγμή που θα κρατάει στα χέρια του το πολυπόθητο αγαλματάκι.

Μετά την επίθεση από όλους όσοι φθονούν την ανθηρή λίμπιντό του, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δέχθηκε επίθεση και από χάκερ, οι οποίοι διείσδυσαν στον δικτυακό τόπο της κυβέρνησής του. Ολοι με τον Καβαλιέρε τα έχουν βάλει;

Κύριε διευθυντά
Παρ΄ ότι είμαι και εγώ θύμα της ακρίβειας και παρ΄ ότι θεωρώ ότι αδίκως πληρώνω πολλά από τα κακώς κείμενα του κράτους, δεν συμφωνώ επ΄ ουδενί με το κίνημα του «δεν πληρώνω». Επειδή πιστεύω ότι εκτός από τη γενικευμένη και εν πολλοίς δικαιολογημένη δυσαρέσκεια υπάρχουν νόμοι, η αυθαίρετη κατάλυση των οποίων δυναμιτίζει εξελίξεις που μπορεί να έχουν δραματικά κοινωνικοπολιτικά αποτελέσματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρώ απαράδεκτο αρχηγοί κομμάτων, όπως η Αλέκα Παπαρήγα (κάλεσε σε «οργανωμένη ανάπτυξη πρωτοβουλιών άρνησης πληρωμής εισιτηρίων») και ο Αλέξης Τσίπρας (έκανε λόγο για την «ανυπακοή, έναν δρόμο που πρέπει να γίνει μαζικός»), να επικροτούν τέτοιου είδους αντιδράσεις. Αν για εκείνους ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος αντίδρασης προς μια κυβέρνηση δημοκρατικά εκλεγμένη είναι η αμφισβήτηση-κατάλυσή της με το τζάμπα, πολύ φοβάμαι ότι οι ίδιοι, εκτός από τζάμπα μάγκες, γίνονται και εξαιρετικά επικίνδυνοι…

Μετά τιμής ΠΑΝΔΩΡΑ