Στο φως οι αποδοχές στον ΟΣΕ

Στοιχεία για υπέρογκες αμοιβές των εργαζομένων στον ΟΣΕ έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο υπουργός Υποδομών και Δικτύων κ. Δ. Ρέππας, με αφορμή τις ενστάσεις των συνδικαλιστών οι οποίοι υποστήριξαν ότι ο μέσος μισθός στον Οργανισμό δεν ξεπερνούσε τον Σεπτέμβριο του 2010 τα 1.443 ευρώ τον μήνα. Ο κ. Ρέππας, αν και παραδέχθηκε ότι «δεν οφείλεται στους μισθούς των εργαζομένων η κακοδαιμονία του ΟΣΕ», ωστόσο παρουσίασε στοιχεία βάσει των οποίων σε ετήσια βάση οι μεικτές αποδοχές κατά μέσον όρο των εργαζομένων στον ΟΣΕ ανέρχονται σε 56.

Στο φως οι αποδοχές στον ΟΣΕ | tovima.gr

Στοιχεία για υπέρογκες αμοιβές των εργαζομένων στον ΟΣΕ έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο υπουργός Υποδομών και Δικτύων κ. Δ. Ρέππας, με αφορμή τις ενστάσεις των συνδικαλιστών οι οποίοι υποστήριξαν ότι ο μέσος μισθός στον Οργανισμό δεν ξεπερνούσε τον Σεπτέμβριο του 2010 τα 1.443 ευρώ τον μήνα.

Ο κ. Ρέππας, αν και παραδέχθηκε ότι «δεν οφείλεται στους μισθούς των εργαζομένων η κακοδαιμονία του ΟΣΕ», ωστόσο παρουσίασε στοιχεία βάσει των οποίων σε ετήσια βάση οι μεικτές αποδοχές κατά μέσον όρο των εργαζομένων στον ΟΣΕ ανέρχονται σε 56.000 ευρώ και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε 66.000 ευρώ.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υποδομών, στον Εθνικό Διαχειριστή Σιδηροδρομικών Υποδομών (ΕΔΙΣΥ ΑΕ) ο διευθυντής λαμβάνει 117.804 ευρώ ετησίως και η κατώτερη μισθολογικά ειδικότητα του ελιγμοδηγού λαμβάνει 61.000 ευρώ τον χρόνο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk