Μετά τις τόσο πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις του Γ. Κατρούγκαλου, δεν έχει πια κανείς αμφιβολία για το τι πραγματικά έχει συμβεί με τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ο κ. Κατρούγκαλος καλλιέργησε μια δημόσια εικόνα που του διασφάλισε μια εκλεκτή πελατεία, διατεθειμένη να πληρώσει αδρά, προκειμένου να διασφαλίσει πρόσθετα έσοδα από το ταλαίπωρο δημόσιο. Περιοδεύοντας στα κανάλια, κατόρθωσε να εκλεγεί ευρωβουλευτής και να διασφαλίσει ένα παχυλότατο μισθό για τα επόμενα πέντε χρόνια, ο οποίος όμως του δημιούργησε δεσμεύσεις. Ήταν πια ευρωβουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και δεν μπορούσε να «ψαρεύει» ελεύθερα τους πελάτες του.

Δεν μπορούσε πια να αναλαμβάνει «βαριές υποθέσεις κατά του δημοσίου» όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος την Κυριακή κι αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την εταιρεία του, ιδρύοντας μια νέα. Το ενδεχόμενο να αναστείλει την δικηγορική του ιδιότητα δεν το σκέφτηκε καν, καθώς η ιδιότητα του ευρωβουλευτή, του διασφάλιζε ακόμη μεγαλύτερη πελατεία, με ακόμη υψηλότερα έσοδα.

Από τον Ιούνιο που έγινε ευρωβουλευτής, ως τον Ιανουάριο που έγινε υπουργός, κατέθεσε εννέα αγωγές σε βάρος του δημοσίου και αμέτρητα ιδιωτικά συμφωνητικά με τα οποία κατοχύρωνε αμοιβή ακόμη και στην περίπτωση που τα αιτήματα των πελατών του ικανοποιούντο με νομοθετική ρύθμιση.

Όταν έμαθε από τον πρωθυπουργό ότι θα μπει στην κυβέρνηση και ότι θα αναλάβει το συγκεκριμένο υπουργείο, έσπευσε να κατοχυρώσει τα δικαιώματά του.

Για να γίνει ο πρώτος υπουργός, του οποίου ο αντιμνημονιακός αγώνας θα τον κάνει πλουσιότερο!

Ο κ. Κατρούγκαλος αποκάλυψε ότι στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. υπάρχουν και αντιμνημονιακοί, που έγιναν αντιμνημονιακοί για να τα οικονομήσουν.

Διότι δεν είναι μόνον ο κ. Κατρούγκαλος.

Υπάρχει ολόκληρη σχολή Κατρούγκαλου στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

που φαίνεται ότι μπήκαν στο κόμμα όχι από ιδεολογία, αλλά για να ανταλλάξουν πελάτες, συμφωνητικά και αμοιβές.

Προσεχώς λεπτομέρειες…