Το πασχαλινό αρνί της Κέρκυρας

Φέρνουμε λίγο ανοιξιάτικο αέρα στο τραπέζι της Λαμπρής, με ένα πιάτο παραδοσιακό μεν, πειραγμένο λίγο δε, από τον γαλλοεπτανήσιο σεφ Αριστοτέλη Μέγκουλα.

Το πασχαλινό αρνί της Κέρκυρας | tovima.gr
 Έντυπη Έκδοση Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου του tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Αν είστε συνδρομητής μπορείτε να συνδεθείτε από εδώ:
Αν θέλετε να γίνετε συνδρομητής μπορείτε να αποκτήσετε τη συνδρομή σας εδώ: Εγγραφή μέλους
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
BHMAgazino
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk