Ιδιαίτερα αδυνατισμένη εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Five» χθες βράδυ -Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου- η Ντέμι Μουρ, προκαλώντας ποικίλα σχόλια σχετικά με την υγεία της.

Αν και δεν ήταν ποτέ παχιά, ωστόσο η σιλουέτα της εχθές δεν θύμιζε σε τίποτα το σέξι, καλλίγραμμο σώμα της 48χρονης ηθοποιού που όλοι ξέρουμε.

Το εφαρμοστό φόρεμα που φορούσε υπογράμμιζε την υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα της, ενώ τα κοντά του μανίκια τραβούσαν την προσοχή στα πολύ λεπτά, αλλά ιδιαίτερα γυμνασμένα μπράτσα της.

Γνωστός διατροφολόγος αναφέρει στην ιστοσελίδα Radaronline ότι «η Ντέμι Μουρ πρέπει να περνά πολύ χρόνο στο γυμναστήριο και ελάχιστο στο μεσημεριανό γεύμα».

Κρίνοντας μάλιστα από την εικόνα της ο διατροφολόγος θεωρεί ότι δεν πρόκειται για διατροφική διαταραχή -όπως έσπευσαν να αναφέρουν διάφορα σκανδαλοθηρικά περιοδικά-, αλλά για υπερβολική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Σε παλιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε παραδεχθεί πως είχε εμμονή με το σώμα και την εικόνα της και πως είχε κάνει πολλές προσπάθειες για να το «αλλάξει» αλλά ποτέ δεν τα κατάφερνε.

Ωστόσο, όταν το αποδέχτηκε, «τότε άρχισε να παίρνει την μορφή που πάντα ήθελα» είχε δηλώσει.

Τελευταία μάλιστα είχε αναφέρει ότι φροντίζει να τρέφεται τόσο η ίδια όσο και ο 32χρονος σύντροφός της Άστον Κούτσερ όσο το δυνατόν πιο υγιεινά.

Να σημειώσουμε ότι η τηλεταινία «Five» στην πρεμιέρα της οποίας έκανε την εν λόγω εμφάνιση η Ντέμι Μουρ είναι μια παραγωγή από το αμερικανικό κανάλι Lifetime όπου παρακολουθεί πέντε ανεξάρτητες ιστορίες ανθρώπων που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο, ο καθένας με τον τρόπο του.

Οι ενότητες ορίζονται από το όνομα της εκάστοτε ηρωίδας και την σκηνοθεσία υπογράφουν η Τζένιφερ Ανιστον, η Ντέμι Μουρ, η Αλίσια Κιζ, η Πινέλοπι Σφίρις και η Πάτι Τζένκινς (γνωστή από την ταινία «Monster» με τη Σαρλίζ Θερόν).

Δείτε το τρέιλερ της τηλεταινίας