Η εταιρεία 1-Source Aero Services προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για τη συντήρηση και επισκευή συστημάτων ελέγχου και παρελκομένων κινητήρων πολιτικών και στρατιωτικών αεροσκαφών. Η ποιότητα των υπηρεσιών της 1-Source Aero Services είναι η βασική προτεραιότητα της εταιρείας και εκεί στηρίζει την επιτυχία της. Η εταιρεία χρησιμοποιεί ένα σύστημα συνεχούς βελτίωσης, γνωστό ως Achieving Competitive Excellence (ACE), με το οποίο διασφαλίζει ότι παραμένει επικεντρωμένη στους ευχαριστημένους της πελάτες και ότι βελτιστοποιεί την αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Η υπερηφάνεια είναι αρκετά έντονη μέσα στην εταιρεία και αυτό γιατί η ποιότητα και το αντικείμενο της εργασίας τους είναι τόσο εξαιρετικά που βραβεύονται από τους ίδιους τους πελάτες τους ως οι καλύτεροι προμηθευτές ( 2010 Excellence Provider Trophy).Η διαφάνεια αποτελεί βασικό πυλώνα της 1-Source. Η εταιρεία πιστεύει ότι οι πληροφορίες πρέπει να ρέουν ελεύθερα στο εσωτερικό του οργανισμού.
Η εταιρεία εφαρμόζει μια σειρά από διαφορετικά προγράμματα για να ευχαριστήσει και να ανταμείψει το προσωπικό της: Τα «Βραβεία Star», τα οποία περιλαμβάνουν ένα πιστοποιητικό αναγνώρισης μαζί με ένα δώρο που επιλέγει ο ίδιος ο εργαζόμενος από μια λίστα. Τα «Βραβεία Αετός», που δίνονται σε ομάδες ή άτομα και είναι ένα χρηματικό έπαθλο των 1.000 Ευρώ. Και τα δύο βραβεία απονέμονται στους υπαλλήλους στις μηνιαίες συναντήσεις όλου του προσωπικού.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ