Κυριακή του Πάσχα και δεν χρειάζεται να ετοιμάσετε τη σούβλα. Τούτο το κατσικάκι ψήνεται στο φούρνο με μυρωδικά και γίνεται λουκούμι!
Όσο η νηστεία συνεχίζεται, η ελληνική κουζίνα μας αποδεικνύει ότι είναι ανεξάντλητη σε συνταγές που δεν χρειάζονται κρέας για να είναι θρεπτικές και πεντανόστιμες.
Το πιάτο συμπληρώνεται με ένα τηγανητό αβγό που προστίθεται την τελευταία στιγμή.
Η προσθήκη ξηρών καρπών απογειώνει το πιάτο.
Ένα χορταστικό, εύκολο και νόστιμο πιάτο.
Η σαλάτα συμπληρώνεται με φινόκιο και πανσέτα.
Λίγο μπελαλίδικα αλλά ιδανικά για το κυριακάτικο brunch.
Ψιλοκομμένος μάραθος και φέτες πορτοκαλιού απογειώνουν το πιάτο.
Τελευταία πινελιά οι φέτες βραστού αυγού και το υπέροχο ντρέσινγκ.
Με σπιτικό φύλλο και άρωμα κανέλας.
Ο συνδυασμός είναι μοναδικός.
Μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρόνο ετοιμάζοντας την κολοκύθα και τα καραμελωμένα κρεμμύδια από την προηγούμενη μέρα.
Χορταστική και πρωτότυπη.
Χρησιμοποιούμε ωμό κολοκύθι και ωμό καρότο – ταιριάζουν υπέροχα με το τυρί.
Ο συνδυασμός αναδεικνύεται τέλεια με λίγο πέστο βασιλικού.
Μια λαχταριστή πρόταση για το brunch της πρώτης ημέρας του χρόνου.
Ευωδιάζει μαστίχα και είναι ιδανική για το κλείσιμο ενός χορταστικού γεύματος.
Οι κουραμπιέδες μεταμορφώνονται σε βάση για ένα εξαίσιο γλυκό.
Είναι έθιμο που μας έρχεται από το εξωτερικό. Τα μπισκότα gingerbread σε χριστουγεννιάτικα σχήματα είναι ευκαιρία να μαγειρέψουμε παρέα με τα παιδιά μας.
Αντικαθιστά το ψωμί αλλά τρώγεται και σκέτη - είναι πεντανόστιμη!