Τι κοινό έχουν οι ηθοποιοί Κίφερ Σάδερλαντ, Λάιλ Λόβετ, Ντίλαν Μακ Ντέρμοντ, Μάθιου Πέρι, Τζέισον Πάτρικ και Μπέντζαμιν Μπρατ; Ολοι τους έχουν εκτελέσει καθήκοντα ερωτικού συντρόφου της πενηντάρας πλέον Τζούλια Ρόμπερτς που παραμένει μια Pretty woman με τα όλα της.
Η έκφραση-μαϊντανός «ο εκλεκτός της καρδιάς της» έχει πολλάκις συνοδεύσει ρεπορτάζ για τους παραπάνω κυρίους, αν και σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της η Τζούλια Ρόμπερτς από το 2002 έχει κατασταλάξει: ο τελευταίος εκλεκτός της, Ντάνιελ Μόντερ, κάμεραμαν, γιος του κινηματογραφικού παραγωγού Μάικ Μόντερ και πατέρας τριών παιδιών της Ρόμπερτς, φαίνεται ότι θα είναι κυριολεκτικά ο τελευταίος.
Αν σίγουρα παραμένει κάτι, η Τζούλια Ρόμπερτς είναι μια σουπερστάρ. Μετρά παραπάνω από 50 τίτλους ταινιών και μπορεί μεν να μην έγιναν όλες επιτυχίες, την τοποθέτησαν όμως στην κορυφή, όπου και παραμένει με το σπαθί της. Η ερμηνεία της ως «Εριν Μπρόγκοβιτς» της χάρισε ένα Οσκαρ Α’ ρόλου το 2001, ενώ μετρά τρεις ακόμα υποψηφιότητες, με τελευταία εκείνη του Β’ ρόλου για τον «Αύγουστο», όπου ήταν εκπληκτική στον ρόλο της κόρης μιας καρκινοπαθούς μητέρας (Μέριλ Στριπ). Ακόμα και σε δεύτερους ρόλους είναι μια θαυμάσια παρουσία που μπορεί να δώσει κύρος σε μια μέτρια ταινία όπως για παράδειγμα το «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου», όπου υποδύθηκε μια αξέχαστα σατανική βασίλισσα.