Τα συγχαρητήριά του στον Παναθηναϊκό, που κέρδισε το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο στον τελικό της Euroleague, έδωσε και ο Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Γάλλος πρόεδρος βρέθηκε σε ξενοδοχείο του Βερολίνου την Κυριακή 26/5 και έπεσε πάνω σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, που πανηγύριζαν τον θρίαμβο της ομάδας τους.

«Κύριε Πρόεδρε, κερδίσαμε! Κερδίσαμε το πρωτάθλημα!» του φώναζαν με τον Εμανουέλ Μακρόν να τους πλησιάζει λέγοντας «Μπράβο, συγχαρητήρια».

«Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, κύριε πρόεδρε. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το πρωτάθλημα. Πάρτε τηλέφωνο τον Ματίας Λεσόρ» φώναζαν στον Μακρόν οι οπαδοί.

Οι «πράσινοι» του Εργκίν Αταμάν, στην επιστροφή τους σε Final Four της Euroleague μετά το 2012, ισοπέδωσαν με 95-80 την κάτοχο Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο τη διοργάνωσης για έβδομη φορά στην ιστορία τους.

Η αποστολή της ομάδας θα φτάσει στη χώρα μας με πτήση τσάρτερ η οποία αναμένεται περίπου στις 13:30 να βρίσκεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Χιλιάδες φίλαθλοι αναμένεται να βρίσκονται και εκεί για να αποθεώσουν τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του.