Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης. Οι πράσινοι μετά από μια μεγάλη εμφάνιση επικράτησαν της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Final Four της EuroLeague και πρόσθεσαν το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην πλούσια συλλογή τους.

Οι «πράσινοι» του Εργκίν Αταμάν, στην επιστροφή τους σε Final Four της Euroleague μετά το 2012, ισοπέδωσαν με 95-80 την κάτοχο Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο τη διοργάνωσης για έβδομη φορά στην ιστορία τους.

Η αποστολή της ομάδας θα φτάσει στη χώρα μας με πτήση τσάρτερ η οποία αναμένεται περίπου στις 13.30 να βρίσκεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Χιλιάδες φίλαθλοι αναμένεται να βρίσκονται και εκεί για να αποθεώσουν τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του.

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί σε όλη τη χώρα

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης τόσο στο Βερολίνο, όσο και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι με χιλιάδες φίλους της ομάδας να ξεχύνονται στους δρόμους. Ανάλογες εικόνες αναμένεται να ζήσουν οι πράσινοι και σήμερα το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι με το τέλος της αναμέτρησης που έγινε στο Βερολίνο χιλιάδες φίλαθλοι του Τριφυλλιού βγήκαν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου. Φυσικά, η Ομόνοια και οι Αμπελόκηποι δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το επίκεντρο των πανηγυρισμών.

Στα πράσινα η Αθήνα

Στα πράσινα το Δημαρχείο και η πλ. Κοτζιά

Ο Δήμαρχος Αθηναίων έντυσε στα πράσινα το Δημαρχιακό Μέγαρο και την πλατεία Κοτζιά

Ολονύχτιο πανηγύρι και στην Πάτρα

Πανηγύρια σε Βόλο, Ρόδο, Ξάνθη, Ηράκλειο, Χίο

Το γλέντι στην Uber Arena και στους δρόμους του Βερολίνου

«Το κάναμε και αυτό, το κάναμε και αυτό, σηκώσαμε το 7ο με Σλούκα αρχηγο»

Έκρηξη συναισθημάτων και… μπουγέλωμα στ’ αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Με υψωμένες τις γροθιές μπροστά στις κάμερες ο Εργκίν Αταμάν

Με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του μίλησε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά την κατάκτηση της EuroLeague.

Καταπληκτικό το συναίσθημα. Απόψε πετύχαμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Από τη 17η θέση, ήρθαμε εδώ και πήραμε τον τίτλο με 15 χιλιάδες οπαδούς μαζί μας.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού αποκάλυψε και τι έκανε πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Final Four του Βερολίνου.