Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης. Οι πράσινοι μετά από μια μεγάλη εμφάνιση επικράτησαν της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Final Four της EuroLeague και πρόσθεσαν το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην πλούσια συλλογή τους.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης τόσο στο Βερολίνο, όσο και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι με χιλιάδες φίλους της ομάδας να ξεχύνονται στους δρόμους. Ανάλογες εικόνες αναμένεται να ζήσουν οι πράσινοι και τη Δευτέρα.

Η αποστολή της ομάδας θα φτάσει στη χώρα μας με πτήση τσάρτερ η οποία αναμένεται περίπου στις 13.30 να βρίσκεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Χιλιάδες φίλαθλοι αναμένεται να βρίσκονται και εκεί για να αποθεώσουν τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του.

Υπενθυμίζεται ότι με το τέλος της αναμέτρησης που έγινε στο Βερολίνο χιλιάδες φίλαθλοι του Τριφυλλιού βγήκαν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου. Φυσικά, η Ομόνοια και οι Αμπελόκηποι δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το επίκεντρο των πανηγυρισμών.