5 το πρωί: Σήμερα η απολογία του Φλώρου στον ανακριτή – Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες – Θρυλικό break στη Βαρκελώνη

Άγριο επεισόδιο εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) στη Βουλή, μεταξύ των Κωνσταντίνου Φλώρου και Βασίλη Γραμμένου. Ο ανεξάρτητος βουλευτής επιτέθηκε τόσο λεκτικά, όσο και σωματικά στο βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», ενώ κατά τη διάρκεια του καβγά έριξε τον συνάδελφο του στο πάτωμα.

1

Ο βουλευτής Κ.Φλώρος γρονθοκόπησε συνάδελφο του στη Βουλή και συνελήφθη - Σήμερα η απολογία του στον ανακριτή

  • Το περιστατικό: Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες στη Βουλή, καθώς ο ανεξάρτητος βουλευτής (πρώην των Σπαρτιατών) Κωνσταντίνος Φλώρος  γρονθοκόπησε έξω από την αίθουσα της ολομέλειας τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο. Ακούστηκαν μάλιστα χυδαίες εκφράσεις και κατά πληροφορίες ο Φλώρος φέρεται έκανε και λαβή τύπου ζίου ζίτσου στον Γραμμένο, τον οποίο και έριξε στο έδαφος.
  • Η σύλληψη: Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ανεξάρτητου βουλευτή (πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών), μετά την επίθεση που πραγματοποίησε εις βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης και τον οδήγησαν στη ΓΑΔΑ. Όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης, σήμερα μετά τη 1 το μεσημέρι, ο βουλευτής θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για την απολογία του. Ο Κωνσταντίνος Φλώρος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για την επίθεση μέσα στη Βουλή.
  • Η ιατρική γνωμάτευση: Όσον αφορά τους τραυματισμούς του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, που έδωσε στη δημοσιότητα ο επίσης βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κώστας Χύτας, ο κ. Γραμμένος έχει «διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης. Τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και της πηχεοκαρπικής» καθώς και «άλλες καθορισμένες διαταραχές της ρινός».
2

Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες με απόφαση του Αρείου Πάγου

Newsletter

Πέντε ειδήσεις για να ξεκινήσεις τη μέρα σου

Κάθε πρωί θα βρίσκεις στο inbox σου τις πιο σημαντικές ειδήσεις και τα πιο ενδιαφέροντα θέματα
ΕΓΓΡΑΦΗ
3

Σφοδρές αντιδράσεις μετά τη δήλωση της Β. Φλέσσα για τα Τέμπη

  • «Όλοι μαζί»: Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλεύτριας της Νέας Δημοκρατίας Βίκυς Φλέσσα, που ανέφερε για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών ότι «τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί». Ανάλογη δήλωσε έκανε και για τις φονικές πυρκαγιές του 2018 στην Αττική υπογραμμίζοντας ότι «και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Δεν έχει σχέση με καμία κυβέρνηση».
  • Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ :«Η βολική για την κυβέρνηση, όσο και κυνική, έννοια της «συλλογικής ευθύνης» που υιοθετεί η κ. Φλέσσα ξεπερνά τα όρια αντοχής της ελληνικής κοινωνίας. Επιβεβαιώνει ότι κάθε πτυχή της εμπλοκής της ΝΔ σ’ αυτή την τραγωδία οδηγεί στη συγκάλυψη, την πρόκληση και την ύβρη», σημειώνει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ.
  • Έντονες αντιδράσεις από ΠαΣοΚ: «Μια ακόμη εκδοχή της συγκάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, ακούσαμε σήμερα, την οποία ομολογουμένως δεν είχαμε φανταστεί μέχρι στιγμής», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠαΣοΚ, Θανάσης Γλαβίνας.
4

Το ξέσπασμα του Γ. Καλλιάνου για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του

  • «Θέλω να ξεμπροστιάσω το σύστημα»: Με ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, καταγγέλει το ΕΣΥ περιγράφοντας τον τρόπο που αντιμετώπισε το δημόσιο νοσοκομείο τον άρρωστο πατέρα του και δηλώνοντας ότι θέλει «να ξεμπροστιάσει το σύστημα» για το χειρισμό της κατάσταση.
  • Τι συνέβη; Ο πατέρας του κ. Καλλιάνου νοσηλευόταν σε νοσοκομείο μετά από χειρουργείο, όταν η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιπλοκές. Ο αδερφός του, γιατρός στην Κύπρο, τον επισκέφθηκε και αφού εκτίμησε την κατάσταση του ζήτησε να εισαχθεί σε ΜΕΘ. Όμως ο γιατρός και η χειρουργική ομάδα αρνήθηκαν λέγοντας πως «δεν υπάρχει λόγος, είναι καλά».
  • Τι απαντά Αττικόν και Γεωργιάδης: «Η διαδικασία εισόδου ενός ασθενούς σε ΜΕΘ είναι διαφανής, σύμφωνα με αυστηρά ιατρικά κριτήρια» δήλωσε σε ανάρτηση του στο Χ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ανακοίνωση στο ίδιο μήκος κύματος εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου «Αττικόν».
5

Μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη

  • Ονειρική εμφάνιση: Ο Ολυμπιακός παίζοντας μπάσκετ για σεμινάριο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα επικράτησε 77-75 της Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη και της πήρε με το «καλημέρα» το πλεονέκτημα έδρας. Γουίλιαμς-Γκος και Κάναν οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας του Μπαρτζώκα.
  • Αγωνία για Πετρούσεφ: Μεγάλη εμφάνιση για τους ερυθρόλευκους πραγματοποίησε και ο Σέρβος ψηλός, ωστόσο λίγο πριν το φινάλε του αγώνα ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο μετά από άτσαλο πέσιμό του στο παρκέ. Ο Πετρούσεφ αποχώρησε υποβασταζόμενος στον πάγκο.
  • Πήρε το ντέρμπι η ΑΕΚ: Στο ποδόσφαιρο και τα playoffs της Super League η ΑΕΚ επιβλήθηκε 3-0 του Παναθηναϊκού και απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα για το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον Άρη έχοντας παράπονα για τη διαιτησία, ενώ το ίδιο σκορ είχαμε και στον αγώνα της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.
Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
flex-car.gr