Ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να ακολουθήσει την τακτική του Κώστα Καραμανλή που δεν μιλούσε, που έμεινε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς δηλώσεις ή θέσεις, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Ο πρώην Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα σχολιάζει, θα παρεμβαίνει όπου χρειαστεί. Έτσι χθες έκανε παρέμβαση στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, κατά την οποία μίλησε για το διακύβευμα των ευρωεκλογών.

Ξεχώρισα αυτό που είπε: «Δεν είναι εύκολο για τον κύριο Μητσοτάκη να τρέχει με αντίπαλο τον κανένα και να τον κερδίσει ο κανένας», αναφέρει η ίδια πηγή.

Όπως επίσης και αυτό: «Ο Μητσοτάκης τρέχει μόνος του και κινδυνεύει να βγει δεύτερος», είπε για τον πρωθυπουργό. Εν συνεχεία θέλησε να στείλει ένα μήνυμα λέγοντας: «Έχω παραιτηθεί από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχω παραιτηθεί από την πολιτική, είμαι ενεργός πολιτικά, είμαι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Με τα λάθη και τα σωστά έχουμε μία παρακαταθήκη και θέλω να εξηγήσω νηφάλια κάποιες στιγμές που δεν εξηγήθηκαν ή παρερμηνεύτηκαν» σημείωσε, τονίζοντας ότι στόχος του είναι «η παραγωγή πολιτικής και η προσπάθεια επαναπροσέγγισης της σημασίας της πολιτικής».