Ο πιο σημαντικός λόγος για να μην επιλέξει κάποιος ένα μεταχειρισμένο κινητό είναι η ανασφάλεια της κατάστασής του: Για πόσο θα δουλέψει; Ποια προβλήματα θα βγάλει; Πόσο καλή ή μη χρήση γινόταν από τον πρώτο ιδιοκτήτη; Οπότε, ο καταναλωτής στρέφεται σε πιο οικονομικές λύσεις, κάνοντας σαφέστατα εκπτώσεις στα «θέλω» του.

Αυτό λοιπόν έρχεται να αλλάξει με τη νέα εποχή στις συσκευές και την παρουσία των πιστοποιημένων μεταχειρισμένων iPhone. Συγκεκριμένα, τα Public σου προσφέρουν μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων μεταχειρισμένων iPhone συσκευών “second go”, τα οποία έχουν υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές και πρωτόκολλα ελέγχου και έρχονται με την εγγύηση της εξειδικευμένης ομάδας των iRepair Experts που βρίσκονται μέσα στα Public.

Συγκεκριμένα, με 69 σημεία ποιοτικού ελέγχου από εξειδικευμένους τεχνικούς και γραπτή πιστοποίηση από την iRepair, με 85%+ μπαταρία, χωρίς προειδοποιητικά μηνύματα για μη αυθεντικά ανταλλακτικά μπαταρίας-οθόνης και με 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας, κάθε “second go” smartphone είναι πλέον 100% λειτουργικό, σαν να αγοράζεις καινούργιο.

Για αυτό θα πρέπει να γνωρίζεις από που θα επιλέξεις μεταχειρισμένη συσκευή. Σύμφωνα με έρευνα του Δεκέμβρη του 2023, που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Kantar, οι καταναλωτές έδειξαν την προτίμησή τους στα Public, θέτοντάς τα στη πρώτη θέση των επιλογών τους για αγορά certified μεταχειρισμένης συσκευής smartphone.

Θέλοντας λοιπόν τα Public να ενισχύσουν αυτήν την προτίμηση, δίνουν στους καταναλωτές την επιλογή να αποκτήσουν μια συσκευή “second go” πιστοποιημένου μεταχειρισμένου iPhone προσφέροντας πρακτικά διπλό όφελος. Το πρώτο είναι η εξοικονόμηση έως και 50% των χρημάτων τους, σε σύγκριση με την αγορά μιας νέας συσκευής, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα, με δεύτερο την προώθηση της κυκλικής οικονομίας για πιο βιώσιμες πρακτικές.

Ο τρόπος για να τα αποκτήσεις, είναι είτε με μία επίσκεψη σε ένα από τα 35 καταστήματα Public με iRepair, ώστε να τα δεις από κοντά και να συζητήσεις με τους ειδικούς, είτε ηλεκτρονικά μέσα από το Public.gr, όπου με μερικά κλικ θα έρθει η συσκευή δωρεάν στο χώρο σου.

Να σημειώσουμε ότι επειδή στα Public δεν θέλουν οι πελάτες τους να έρθουν προ δυσάρεστων εκπλήξεων, καθότι πολύ συχνά η πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας, φροντίζουν να μην ακούσουν από εμάς το ….oops!

Για αυτό τα Public, όπως μας δείχνουν μέσα από τη νέα τους καμπάνια, σε συνεργασία με τους iRepair Experts, έχουν εξασφαλίσει πως «oops!» εμείς δεν θα πούμε αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο πιστοποιημένο “second go” smartphone από τα Public, αλλά μάλλον «PSSSS»!

Ψάχνεις ένα πολύ καλό refurbished κινητό, laptop ή desktop  σε τιμές που να αντέχει ο προϋπολογισμός σου; Μπορείς να επισκεφτείς ένα από τα 35 καταστήματα Public με iRepair, ώστε να επιλέξεις την πιστοποιημένη μεταχειρισμένη iPhone συσκευή “second go” που σου ταιριάζει.