Γνωστές έγιναν λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που δρούσε το κύκλωμα μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά συνολικά επτά κορίτσια είχαν πέσει θύμα του τους τελευταίους οκτώ μήνες.

Όλα άρχισαν το καλοκαίρι του 2023 όταν η 25χρονη, η οποία φέρεται να είχε ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα, άρχισε να «ψαρεύει» τις ανήλικες. Κατάφερνε να αποκτήσει οικειότητα μαζί τους και δελεάζοντας τα κορίτσια με εύκολο χρήμα μπόρεσε να τις εξωθεί στις πορνεία.

Στο κύκλωμα υπήρχαν ακόμα τρία άτομα τα οποία είχαν συγκεκριμένους ρόλους. Ο 25χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε σχέση με την 25χρονη, και ο 54χρονος είχαν το ρόλο του ταξιτζή και μετέφεραν τις κοπέλες στα ξενοδοχεία. Την ίδια ώρα η 21χρονη προήγαγε στην πορνεία μία εκ των ανηλίκων λαμβάνοντας μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε.

Οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση, ενώ στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από τις Αρχές συμπεριλαμβάνονται ακόμη έξι άτομα.

Τα οφέλη του κυκλώματος

Οι πελάτες επικοινωνούσαν με την 25χρονη η οποία τους έκλεινε τα ραντεβού με τις ανήλικες σε ξενοδοχεία που βρίσκονταν στο κέντρο της Αθήνας και στη Γλυφάδα. Για να συνευρεθούν με τις ανήλικες πλήρωναν από 200 μέχρι 400 ευρώ.

Από αυτά, ανάλογα και με την αμοιβή, η 25χρονη έπαιρνε από 50 μέχρι 100 ευρώ. Ακόμη, σε κάποιες περιπτώσεις αντί χρημάτων προμήθευε τα θύματα με ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα με κοκαΐνη.

Την ίδια ώρα η 25χρονη φέρεται και η ίδια στο παρελθόν να πραγματοποιούσε και η ίδια ερωτικά ραντεβού

Στο κάδρο ακόμα έξι άτομα

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές εκμεταλλευόμενες τόσο το αποτέλεσμα των ερευνών, όσο και το υλικό που έφτασε στα χέρια τους μετά από τις συλλήψεις που έγιναν, έχει βγάλει ένταλμα για ακόμα έξι άτομα.

Πρόκειται για επιβεβαιωμένους πελάτες των ανήλικων κοριτσιών, τα στοιχεία των οποίων διασταυρώθηκαν και αναζητούνται.