Η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά την εγχείρησή της τον περασμένο Ιανουάριο, σε κατάστημα με φρέσκα προϊόντα από τα βασιλικά αγροκτήματα του Ουίνδσορ, περίπου ενάμιση χιλιόμετρο από την κατοικία της εντός του βασιλικού κτήματος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun.

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει αναβάλει τα βασιλικά της καθήκοντα, λόγω της μακράς ανάρρωσής της μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα, με μία μόνο επίσημη φωτογραφία της να έχει δημοσιευτεί εκείνη την περίοδο.

Οι θεωρίες συνομωσίας έχουν «πάρει φωτιά». Οι εικασίες που κυκλοφορούν μέσα από τα social media, αλλά και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης δεν έχουν τελειωμό. ιδιαίτερα μετά τη διαπίστωση ότι αυτή η φωτογραφία – που δημοσιεύτηκε για τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας – είχε παραποιηθεί χρησιμοποιώντας το Photoshop.

«Ηταν χαρούμενη, χαλαρή και υγιής»

«Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί», αναφέρει πελάτης, ο οποίος βρισκόταν στο κατάστημα εκείνη την ώρα. Η πριγκίπισσα φαινόταν «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής», συμπληρώνει «συνοδευόμενη από τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ».

«Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά είναι τόσο καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής για να πεταχτεί στα μαγαζιά», σημειώνει η ίδια πηγή

Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο φέρεται να παρακολούθησε τις αθλητικές δραστηριότητες των τριών παιδιών της.

Σύμφωνα με τους Sunday Times ότι η επιστροφή της Κέιτ στις δημόσιες υποχρεώσεις αναμένεται από τις 17 Απριλίου και μετά, δηλαδή μετά το τέλος των σχολικών διακοπών για το Πάσχα των Αγγλικανών, ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές δεν αποκλείεται η πιθανότητα να συνοδεύσει την οικογένειά της στην πασχαλινή Θεία Λειτουργία στο Ουίνδσορ στις 31 Μαρτίου.

Στο ίδιο ρεπορτάζ φίλος του πριγκιπικού ζεύγους εκτίμησε πως η Κέιτ ενδεχομένως να θελήσει να αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που την υποχρέωσε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, αλλά όχι με κάποια επίσημη δήλωση.