Καλά στην υγεία της είναι η Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που μετέδωσε η Independent μετά από χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη στην κοιλιακή χώρα.

Μετά την απροσδόκητη απουσία του Πρίγκιπα Γουίλιαμ από το μνημόσυνο του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, οι ανησυχίες σχετικά με την υγεία της Πριγκίπισσας Κέιτ «φούντωσαν» στο διαδίκτυο, τροφοδοτώντας ένα κύμα θεωριών συνωμοσίας – παρά το γεγονός ότι πηγή του παλατιού ανέφερε την Τρίτη ότι η Κέιτ «συνεχίζει να είναι καλά».

Η νεότερη ενημέρωση έρχεται λίγες ημέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, του 45χρονου συζύγου της κόρης του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ, Λαίδη Γκαμπριέλα Κίνγκστον, ο οποίος πέθανε ξαφνικά το απόγευμα της Κυριακής.

Η 42χρονη Πριγκίπισσα της Ουαλίας αναρρώνει στο σπίτι της και παραμένει μακριά από τα καθήκοντά της, ενώ δεν αναμένεται να πραγματοποιήσει κάποια δημόσια εμφάνιση μέχρι το Πάσχα.

Η απουσία της Κέιτ από τα φώτα της δημοσιότητας έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον Βασιλιά Κάρολο, ο οποίος αντιμετωπίζει τις τελευταίες εβδομάδες τα δικά του προβλήματα υγείας. Ο μονάρχης υποβλήθηκε σε επέμβαση για τη θεραπεία ενός διογκωμένου προστάτη τον Ιανουάριο, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου διαγνώστηκε με καρκίνο. Αν και δεν πραγματοποιεί δημόσιες εξόδους, ο φωτογραφικός φακός τον έχει απαθανατίσει την ώρα που πηγαίνει στην εκκλησία με τη βασίλισσα Καμίλα. Μάλιστα, εμφανίζεται ακόμη και σε βίντεο όπου διαβάζει επιστολές από άτομα που του εύχονται ταχεία ανάρρωση.

Η τελευταία εμφάνιση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας έγινε τα Χριστούγεννα.