Δεν θα παρευρεθεί τελικά ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ στο μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου «για προσωπικούς λόγους», όπως είπε ο ίδιος.

Η Βασίλισσα Καμίλα ηγείται των μελών της Βασιλικής οικογένειας που έχουν συγκεντρωθεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ, αφού ούτε ο Βασιλιάς Κάρολος παρευρίσκεται λόγω της κατάστασης της υγείας του.

Στην τελετή συμμετέχουν πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας μαζί με αρκετούς από τους Βασιλικούς οίκους της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένου του πρώην βασιλιά της Ισπανίας.

Δάκρυσε η Καμίλα

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή για τον εκλιπόντα συγγενή του συζύγου της, η Βασίλισσα Καμίλα φάνηκε να δακρύζει καθώς παρακολουθούσε την τελετή.

Φορτισμένη η Μαρί Σαντάλ

Σχετίζεται με την Κέιτ η απουσία του Ουίλιαμ;

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας τηλεφώνησε στην τέως βασιλική οικογένεια που παρευρίσκεται στην τελετή για να τους ενημερώσει ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί και να απολογηθεί. Την ίδια ώρα άγνωστο παραμένει η απουσία του σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η απόφαση αυτή ελήφθη λίγη ώρα πριν την έναρξη του μνημοσύνου, την στιγμή που ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν νονός του μελλοντικού μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι αφίξεις

Στο κάστρο του Ουίνδσορ έφτασαν  ο Παύλος Γλύξμπουργκ με την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ αλλά και ο Φίλιππος με την Νίνα Φλορ. Λίγη ώρα αργότερα κατέφτασε και η Βασίλισσα Καμίλα.

Δείτε φωτογραφίες

Με την Σάρα Φέργκιουσον ο Πρίγκιπας Άντριου.

Έφτασε και ο Βασιλιάς Φίλιππος με την Λετίθια